Ben emek bahcelide buyudum ıyı bılırım oraları...
Yaşanmaz şehir oldu Ankara
ben bir ankaralı olarak ankara trafiiğinde dikkatli olmak lazım derim. burda mitçiside poliside maliyeciside milletvekilide mafyasıda var kısaca hiç ummadığım yerde ummadığın adamlarla takışıyorsun. en son benim bi arkadaşımın başına geldi böyle bir olay. yolda buna benzer bir yol vermeme durumu olmuş daha sonra küfürleşme yaşanmış. benim arkadaşı bir benzinlikle durdurup copla dövmüşler. milletin gözü önünde konya yolundaki bir benzinlikte çocuğu benzetmişler. daha sonra plakadan araştırma yapıp mahkemeye verecekti ama plaka istihbarata kayıtlı çıktı hadi yiyorsa ver mahkemeyeayrıca ankara trafiliğinde asla aracından inmiceksin korna bas far yak söv say ama genede inme.
Ben emek bahcelide buyudum ıyı bılırım oraları...
Yaşanmaz şehir oldu Ankara
I ' m c a p u l i n g . . .
Bu aralar bende cok atismaya basladim nedir bu milletin gazi anlamadim..orta seritte giderken arkamdan dolmuscu sellektor yaparsa bende frene basarim ki basti
Cildirdiyedi bitirdi kendini dolmusun icinde onume makas atmalar felan sacmasapan..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
evet artık bunaldım şirket araçlarını süren barzolardan taksicilerden ve dolmuşculardan..bazen iyi niyetli taksici görünce sevinir oldum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aman abi gıcıklık olsun diye ani fren felan basmayın
bunun yüzünden istanbul yolunda bu akşam kaza yapıyodum
boşverin sağa kayın geçsin gitsin arkadaki
kimseyle takışmaya değmez
sağ şerit boşşsa orta şeridi ihlal etmemek lazım adam bir yerde haklı, ama sol şerit boş olduğu halde gelip arkadan sellektör yapıyorsa frene basmak şart
geçen kangocunun teki 1 mt kadar yakınıma girip sellektör yapıyor frene dokundum bir sağ bir sol yaptı feleği şaştı adamın sonra 35 mt takip mesafesi koydu
efendi gibi sollayıp git ama amaç ne yani sol şerit boş halen kıçıma girip sellektör atıyorsun amaç ne yani.
plakasıda 34 idi. yanıma gelseydi burasının istanbula benzemediğini izah ederdim.
Konu Du Hast tarafından (12/02/2011 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
Birde yabancı plaka ile çıkın daha çok sıkıştırıyorlar.
Bu yaz bursada yaşadım. 08 plaka gelen selektör yapıyor korna çalıyor bende bol bol yad ettim onları.
16 plaka bacanağın arabasıyla çıkıyorum trafiğe kimseden çıt yok.
insanlık burda işte herkes kendi seviyesini gösteriyor.
Trafik hatsafada Ankara da kimse de de tahammül yok artık. Siz en güzelini yapmışsınız. Bir daha karşılaşmayacağınız bir insan, bırakın belasını başka yerden bulsun. 1 hafta kadar 72 (Batman) plaka kullandım arkadaşımınn arabasıydı. O bir hafta içerisinde değil korna selektör 3 metre yanıma yaklaşan olmadı![]()
Hocam yapma bazen benide delirtiyorlar konya yolunda sol seritten 50 ile gidiyor gitsinler gene bisey demiyorum ama arkandan gelen araci gorunce yol ver bari oda yok efendi gibi yol istiyorum gene umursamiyor sag serit bos rahatlayinca gec bizde gecip gidelim illa kufurmu edelim birbirimize, saygi duymak bukadarmi zor?
Edit: Ustelik bende 68 plakayim
Konu Marker tarafından (12/02/2011 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Edit
aynısından istanbul'da var abi,deli oluyorum o tarz adamlara...
acelem var okula dönmem lazım malum basıyorum,sağ taraf boş ve TEM otoyolundayım,yol istedim vermedi,eh dedim seninle mi uğraşıcam diyerek sağından geçtim gittim; sonrasında yaklaştı iyice sellektör basıyor bana,dedim seninle işim olmaz diyerek aniden frene asıldım,5 mt geri kaçtı,sonrasında zaten beni bulamadı...
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Trafık mangandalarını aslında yaratan bızlerız..Eğer uymazsak onlara bı haltın sahıbı olamazlar...
I ' m c a p u l i n g . . .
Ankara çok değişik bir şehir oldu. Hergün aynı şeyleri bende yaşıyorum. Yanlız Ankara da tuhafda bir durum var. Artık sağlamak normal bir şey. Sabahları Konya Yolunda en yavaş şerit sol şerit oluyor. En sağ şerit en hızlı şerit olmuş. Yavaş gidecek aracın orta şerit değilde sol şeritten gitmesi bence yanlış.
Arabadan inmemek hususunda katılıyorum. Ankara da artık hoşgörülü sürücü sayısı da çok azaldı. En ufak bir şeyde kornaya asılmanın sellektöre dayanmanın anlamı yok.
Engin iyi yapmışsın arkadaşım, durmamışsın,
trafik polisi arkadaşımız İstanbul'dan geldi geçen sene Ankara'ya,
hiç saygı ve sabır yok diyor burada.
saygı ve sabır çook önemli trafikte.
Daha dun gece konut1 de otoparktan cikiyorum biraz burnumu cikardim adam kornaya asilip geliyor durdum bende adam da durdu nasil cikiyorsun sen yola diyor ama kendisinin o yolda 100le gittiginin farkinda degil dedem yasinda *****.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri