Arda komşulara sorma muhabbetini anlamadım 3 g olarak kulanıyormusununz kullanmıyormusunuz yani çekip çekmediğini kontrol etmek amacıylamı soralım ..
Turkcell i oldum olası sevmem kullanmadıgın hizmetin faturasını eve yollarlar hattı iptal ettirmek istersin ettiremezsin bir sürü yalan dolan dalavere ve paket icat ederek milleti kandırırlar daha bir dolu şey var da yazamıyorum. AVEA ya geçtim 5 senedir memnunum whalla onda da 3kaat var ama turkcell kadar yok vodofone ise sadece kırmızılı reklamı ile ünlü aman dikkat hat seçerken cebinizdeki paradan olmayın.
Arda komşulara sorma muhabbetini anlamadım 3 g olarak kulanıyormusununz kullanmıyormusunuz yani çekip çekmediğini kontrol etmek amacıylamı soralım ..
memnunsun yani bende almayı düşünüyorum. ama bu aralar uydu net diyor herkes ama...
eser son msjlarıda okuuuu![]()
memnun değilmiş.... bende öyle duymuştum. kesinti çok oluyor ve çok yavaş diye... alıpta memnun olan pek yok herhaldde...
Mehmet, komşulara sormak lazım derken Bayiye gidince adres soruyorlar bulunduğun yerin 3g kapsamında olup olmadığını belirtmek için.Ben buna inanmayın konuda komşuda 3g vınnn modem var mı kesintisiz bağlanabiliyormusunuz diye sorun demek istedim,
İnterneti evet kesintisiz kullanıyorum ama edge hızını kullanıyorum (Bilen bilir-yeşil ışık) Ancak program indirirken nadir de olsa kopmalar olabilmekte
3G nin kullanımda olduğu ise mavi ışıkla belli olmakta.Zaten hızdan kolayca anlaşılıyor adsl den daha hızlı.Tabi unuttuk o hızları biz![]()
Ankara'nın heryerınde genelde cekıyor ılk cıktıgında 1 hafta test etmıstım.Bencede super bı olay 1,5 yıl once mıcrosoft amcamlar semıner vermıstı ınternet ve urunlerle alakalı ozaman heryerde olacak demıslerdı bızde hadı bee sende demıstık yakın gelecekte dvd olayıda bıtecek demıstı offıce 2007 yuklemek ıcın nete baglanıp kredı kartınla odeme yapıp download edeceksınız programlar ıcın de dedı bunada hadı be demekten tırsıyom.Bende almak ıstedım ama su an cok erken ve bana uymuyor aylık 80 gb ındırıyom ,endısem su 2-3 ayda bır sabıt ucret falan fılan artıyor trcell,vodafone ve aveada bu 3 geyı etkılemesın 2 yıl hep sabıtmı ucret
Hayırlı olsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bi güncellemede ben yapayımçeşmeye gelince baktım çekiyo görünüyo ADSL bağlatmak yerine 3G aldım 4gb 39tl. evin içinde çekmiyo, üst kata çıkarsam gelip gidiyo ama bahçeye çıktımmı sorunsuz. 10mbitten sonra biraz yavaş ama kesinlikle çok iyi.(telefonu modem olarak kullanıyorum.)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok eski zamanda yazılmış ama yazayım dedim
Upload ve download'u topluyor ayrıca APN 'de (2G, 3G bağlantıları) ADSL e göre daha farklı paket boyutu kullandığından aynı işlem daha çok mb olarak yansıyor.
8mbps konusunda ADSL de min %15 kayıp var santral uzaklığına göre bu daha çok olabiliyor. Santralin yoğunluğuna bulunduğu bölgeye test ettiğin sunucuya göre de değişir. O yüzden anlık veya geçici 5-6 çıkması normal yeterki sürekli 2-3 gibi değerleri görme bir de 8lik sınırsız bile olsa 15gb download'tan sonra 512K ya düşüyor diye biliyorum
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
bu mesajı okuyunca alla alla dedim bu kadar sorunsuz mu 3G bağlantılarTüm mesajları okudum sonraki mesajda biraz sıkıntı yaşamazsın. 3G teoride 7.2mbps Sürekli 3G'den bağlanılsa bile ortalama hız 1-2 yi geçmez. her zaman 3G bağlantı bile 2mbps adsl bağlantısını aratır. Çünkü 3G'de çok kesilme olur. hız dalgalanması çok olur hele edge / gprs'den bağlandın mı çok çok yavaştır. Kısaca ADSL veya kabblonetin olduğu yerde bunlar daha mantıklı. Ben çok 3G cihaz kullanıyorum bu şirketlerden birinde çalışıyorum, merkezi yerlerde bile netin gittiği o anda yoğunluk 2g'den bağlandığı çok oluyor. Saç baş yolduruyor.
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Geçen gün bende alma teşebbüsünde bulundum fakat turkcell deki görevli çok dürüst davranarak bu 3g olayının Ankara'nın yalnızca belli ve çok kısıtlı bölgelerinde kullanılabileceğini , diğer yerlerde ise edge hızıyla bağlanacağımı , hele ki benim oturduğum muhitte (Yaşamkent) yakın zamanda beni sinir hastası edebileceğini söyledi , 2010 yılı içerisinde ise iyileştirme çalışmalarını kapsama almayı düşünüyorlarmış ne kadar doğrudur bilemem fakat o görevliyi tebrik edip teşekkür ederek ayrıldım..
Way dürüst satıcıevet hemen hemen çoğu yer hala edge hızında 3 g bizim oralarda bile yok
etlik.
Ertan, değerleri bilmiyorum ama benim adsl modemime göre 3g çok daha hızlı.Ancak söyledeiğim gibi tek sorun 3g ile bağlanamamamİlk 1 ay kesintisiz olarak 3g ile bağlandım.Dalgalanma, düşme hiç olmadı ve hız kesinlikle standart adsl den çok daha iyiydi.Tabi sonraki aydan itibaren 3g yi göremez oldum
![]()
çok güzel anlatımlar buldum burada aydınlatmanalarınız için çok teşekkürler
faruk konunun hepsini okumanı tavsiye ederim![]()
arkadaslar bende internet baglantısı alacagım yeni evime ama ne alcagıma karar veremedim acıkcası telekomada cok yanasmak istmeiyorum 4gb 49 lira onun yerine vın alırım diyiorum ama acıkcası uploadda icinde olunca biraz cekiniyorum. netice itibarı ile kara vermeedim ne alacagıma siz ne diyorsunuz
avea vodafone turkceli bunların birbirine avantajı var mı benm bulundugum yerde edge ile girecez muhtemeln yani edge olacak ucude bu sekilde dusundugumuzde en iyiisi fiyat olarak hangisidir acaba
Bende bu konuyu bir süredir araştırıyorum açıkcası yazılanları okudukça biraz daha aydınlandım. Alırsam Avea alacaktım ama Turkcell bile çekmiyorken avea nın halini düşünemiyorum. Şu an da kablolu modem kullanyorum, gidipte kablosuz modeme para bayılmak istemiyorum. Şu anda Türk Telekomun modemlerle alakalı bir kampanyası varmı? Tarife değiştirerek ya da taahüüt vererek?
hesabıma gore aylık vergisinide ekleyince 38.75 e geliyor ki telekom 4gb lık 20 sabit hat 29 da ucreti 49 lira
aveanın avantajı heryere goturebilrisin hıznı bilmiyorum
telekom ise sabit durur ama sadece download 4 gb
valla bu avea bana mantıklı geldi
peki aveada modemin ucretini alıyorlar mı yoksa bu kampanyaya girdigin icin ucretsizmi veriyorlar alper
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri