Ayni modemi kullaniyorum 4 kat odadan bile rahat cekiyor bence modem garantiliyse servise gonderin
UyduNet in bedavaya verdiği modemi uzun zamandır beni çileden çıkarıyordu.
Yan odada bile çekmiyor arkadaş, dibine kadar sokulacak olduktan sonra ne yapayım kablosuz modemi.
Mutfağa bir ziyaret, uygun boyutlu bir tencere kapağı ve destek olarak kullanabileceğim bir plastik kap.
Sonuç sinyal seviyesinde %26 artış ve kesintisiz (*) internet bağlantısı.
Bu da sana 'kapak' olsun UyduNet
güzel çözüm bulmuşsun... ama hep böyle olmazki... görüntü sıkar...
bende uydunetten aldım ama şanslıyım bendeki motorola marka ve çok iyi çekiyor...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Modem garantili ama arızalı olduğunu sanmıyorum, bu modelden herkes şikayetçi:
Netmaster CBW-700V Wireless Sorunu
netmaster cbw-700v - ekşi sözlük
Bir kaç gün tadını çıkarayım, eşim evde yok bir kaç gün sonra geldiğinde kaldırır o kapağı. Kutu koladan yapılan versiyonunu görmüştüm olmazsa modemi dolabın arkasına sokar kola kutusuyla denerim.
güzel çözüm![]()
Bendede uydu net var SNR sinyal sorunumu maalesef çözemiyorlar taahhüt üm bitsin diye bekliyorum.. Lanet ettim..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
olay wi-fi çekmeme değil kopma sorunu bence
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri