Alıntı darkT-JET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar merhabalar yaklasık 1 hafta önce bende turbolandım ......su an için kaşınmalar yok ama her an başlayabilir nasıl olsa turbo bir araç aldık sadece chiple bile iyi kötü biraz performans alırız diye düşünüyorum...benim sormak istediğim aracın kendi beyninin yazılımı değiştirmektense acaba şu power box (güç soketi) ile hiç orjinaline dokunmadan yazılımı ayrı bir parça ile değiştirmemiz mümkünmüdür?....t-jet için üretilmiş power box varmıdır acaba?...bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim....
Arkdaşlar merhaba. bu araç için powerbox mevcut.genellikle powerboxlar dizel araçlar için uygulanıyor.

Fakat bu araç için durum farklı dte-systems almanya firmasının ürettiği bir powerbox var aracı 140 hp çıkarıyor. Yani bu aracın durumu diğer benzinli araçlardan farklı incelemek isteyenen bu adresten Chiptuning von DTE-Systems: Produkt powerbox ı inceleyebilir.
ben powerbox kullanıyorum ve chiptuning e göre daha çok güç kazanıldığını ve güvenli olduğunu düşünüyorum. chiptuning yapanlarında emeğine saygı duyarım.

eger bu powerbox ı almak isteyen varsa türkiyede dte powerboxları BAREL Otomotiv satıyor tel numarası 0232 252 48 40 arayıp ayrıntılı bilgiyi buradan almanızı tavsiye ederim.