Alıntı japon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
orkun hocam şu pop off valve'ye kafayı takmıs durumdayım almak ıstıyorum fakat bonalume nın sıtesınde sadece ıtalyaya satıs yapıyor ebayde buldugum ıse almanyadan satıs yapıyor sadece onda var ve turkıyeye gondermıyor zaten dıl olmadıgı ıcın pek bır sey anlayamadık saded olarak bana yardımcı olabılırmısın yada olabılecek arkadaslar varsa sevınırım..
Alıntı japon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ebayde bır kac parca daha var forge dump valve pop off tarzında parcalar bır bakarsan benı cok mutlu edersın
Recep kardeşim, e-bay'de mevcut olan parçalara baktım, ilk 2 parça Alman ve Bonalume tarzı parçalar. Ancak bunlar takılabilir, diğerlerini tavsiye etmem. Fakat, yine daha önce belirttiğim gibi, pop off ile havayı dışarı atmayın ve bırakın kendi orijinal sistemi havayı dışarı atmak yerine turbo emiş borusuna geri versin ve de turbo hazır hava bulsun. Böylece, az miktarda da olsa t-jet'inize performans kaybı yaşatmayın. Eğer kutu içi performans tipi koton filtrenizi taktıysanız, benim tavsiyem pop off almak yerine ''Forge'' ayarlı waste gate actuator alın ve de hem turbo basıncınızı arttırarak HP ve Nm. yani performans kazanın, hem de duymak istediğiniz sesleri net bir şekilde duyun.