benim aracımın içide orjinal fiat kokar daha tam olarak hangi kokuyu verdiğinden emin değilim şaka bi yana multiair motor için söylemiştim zaten ve yineliyorum zaten forumdanda illaki multiair'i olan arkadaşımız vardır en basit 70 TL 'ye satılan HKS yeşil mantar filtre hangi araca takarsak takalım en az 7-8 beygir alıyoruz bu hava filtresinden , zaten multiair daha fazla hava çeken ve çekmek isteyen bir motor olduğu 15 beygir yükselir demiştim , ki zaten sadece hava filtresi şukadar beygir verir yada şukadar beygir alırsınız diye bişey söyleyemeyiz , ama buradaki konu multiair motora turbo takmak olunca gereksiz bi masraf ve elde edilen sonuç tatminkar olmayacak , zaten multiair motor bol bol hava çeken bi motor güzel bi hava filtresi ile yeteri kadar performans sağlar hatta iyi bi hava filtresi 15 beygir değil 30 beygirgüçte sağlar heleki "Rotrex süprecharged" firmasının yada "K&N" firmasının özel serilerini alırsa arkadaş örnek K&N Apollo filtre kiti alırsa 400Tl 'ye o filtre otomatik olarak 20 beygir artış sağlar çünkü filtrenin içinde soğutucu plak ve tabakasından tutun çelik alaşımlı elektrikli pervane bile mevcut aslında ben şunu söyleyiyim , "air intake" dediğimiz şey aslında modifiyenin başlangıcında yapılan ve performansa yönelik en büyük işlemtir