Yok alınma falan yok. Bu multiair a has bi durum değil bu forumda çok yazıldı çizildi yok filtreyle 15 -20 hp alıyoruz falan diye de. Bunları diyenlerin çoğu aracına filtre takmamış adamlar. Dayısının amcasının mahalledeki abisinin arabasını görüp onlardan duyup gelip burada sanki okumuş araştırmış denemiş görmüş gelip burada onun artistliğini yapıyor. Üstelik bunada kızmıyorum. Kızdığım nokta yanlış bilgilendirmeyle bilgi kirliliği yaratıyor üstelik insanların fikirlerini değiştirebiliyorlar. Modifiye denince aracın içine eden bir olay gibi görüyorlar. Sözüm meclisten dışarı bunları yazıyorum ama sizde böylesiniz diye demiyorum. Belliki multiair motor hakkında birkaç bilginiz var ben ekleme yaptım. Ben okumayı araştırmayı seven adamım. Atmosferik arabanın canıdır filtre kiti ama 15-20 beygirler hayalden ötede değildir. En ciğerli bilinen atmosferik araç dediğimiz Civic, 306-106 Gti, Clio RS hepsinde cold air intake sistemi taktım ve takıldı gözümle şahit oldum. Ölçtük biçtik hiç birinden 15hp alamadık. O yüzden bu kadar iddialıyım. Kendi aracımdada Custom cold air Intake ve AEM Dry Flow filtre kiti kullanıyorum. Ayrıca aracım her daim Temiz cilalı ve içi mütematiyen şekerli sakız kokar