Bu sistemi fiat servislerinde taktırmanın maliyeti nedir?
simit tabir edilen tüp ile birlikte sıralı sistem olarak takılıyor...
bir atiker servisine gidip görüşebilirsin...
fakat gp montajı fazla yapmış ve işinin ehli bir servis bulmanı tavsiye ediyorum...
arabamı satmayı düşünürken bir deneyeyim memnun kalmazsam satarım fikriyle LPG sistemi taktırdım...en az 2 sene daha satmayı düşünmüyorum..bağlantı ayarlarım yerine geldi arabama olan sevgimde..
Konu erdiyilmaz tarafından (20/03/2010 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Bu sistemi fiat servislerinde taktırmanın maliyeti nedir?
ankaradan önerebileceğiniz lpg takan bir yer varmı. nereye sorsam halleederiz sorun olmaz diyorlar ama denenmiş kaliteli bir yer atiker takan bulabilirsem hafta içi taktıracam. isterse garantisi gitsin bu benzin fiyatlarında bir km daha gidecek gücüm kalmadı.
Şu an İzmir de Merkez Servis BRC Takmaya başlamış. Ücreti, garanti şartları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Gerçi yakın zamanda yıllık bakım için uğrayacağım.
Korkma ondan bundan,
Ne Ölümden Ne Hayattan.
Bu dünyada gördüklerinin,
Hepsi Bir, Hepsi Hak'tan.
Benzinin fiyatı aldı başını gitti usta... Hiç aklımda yokken fire 1.4 77 hp motora sahip puntoya fiat özarlar servisinden gelen bir mesajında gaza getirmesiyle lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum.. mesajda five star bir markanın sözü geciyor sıralı sistem ve bu markaya 3 yıl garanti veriyor montaj dahil 850 tl.. Kampanya bitmeden yaptırmak istiyorum ama bu marka ilerde başımı ağrıtırmı italyan markasıymış öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.. Teşekkürler iyi geceler
Kayseri özarlar brc ve five star montajı yapıyor hatta bugün gün aldım carsamba takılacak italyan markasıymış kampasız fiyatı 1.000 tlnin üstünde
taktır kardeş 850 ye bedava. ben atikeri 1 milyara taktırdım.
Taktırdım ve cok memnunum brc simit depo kullanıldı şimdilik bi problem yok bakalım zaman neyi gösterecek.. yanlız lpg fiyatları cok karışık BP den 2.48 e alıyordum usta katkılı olmamasına dikkat et dedikten sonra önerdiği baska bir istasyondan 1.99 liraya almaya basladım depoyu full lemenin keyfini lpg yle sık sık yasamak cok güzel![]()
performansta bir kayıp olmadı
katkılı kötümüymüş ya. ben aygaz katkılı alıyorum. değiştiriyim öyleyse eğer
Usta bana aygaz ve mogaz kullanma kesinlikle dedi hatta ustayla denemek için opetten aygaz bastıracaktım istasyondan geri cıkarttı smdi bi yer önerdi 1.99 gayet memnunum
80 liraya depo doldurmak ne güzel beaa![]()
Geçen servise sordum evolara takılıyormuş ama bizim puntolara takılmıyormuş tüp!! NEden dedim motoru farklı dedi. Allah aşkına ikisinde de aynı fire motor yok mu?? Bu tofaşın bize midir gıcığı...
yaa bursadan lpg taktıran yokmu hep ankaralı arkadaslar yorumlerını paylasmıslar.nerde bızım bursalılar yaw sampıyon olucaz zatee az kaldııı)
Hayır daha uğrayamadım. Fiyatın dışında bir de garanti olayını sormak lazım aslında merkez'e de. Keşke Merkez Servis'ten birkaç arkadaş sitemizde olsa da sorularımızı cevaplasa iyi olurdu.
Korkma ondan bundan,
Ne Ölümden Ne Hayattan.
Bu dünyada gördüklerinin,
Hepsi Bir, Hepsi Hak'tan.
bugün merkez servisi ile görüştüm.... gp lere takmadıklarını söylediler.
bir iki arkadaşımın tavsiye ettiği bi yer var (bayraklı ozan abay cad.) montajları iyimiş..görüştüm 1450 zavolli diyorlar..... hafta içi gidip pazarlık yapicam ...benim garantim bittiği için sorunum yok..fakat garantin bitmediyse aracının sadece motor garantisi iptal oluyor ...
atiker taktırın hiç başınız ağrımasın..
boşuna 500 tl fazladan vermeyin derim..
usta ve serviste bitiyor iş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri