Benzinli görünümlü dizel o zaman kesin. 1.4 77 beygir dizel yeni çıktı heralde)
Kardeşim ben kendi tecrübelerimi paylaştım inanıp inanmamak sizler kalmış. Dalga geçer gibi 50 TL.lık LPG ile yok 400 km. gidersin demek hiç hoş değil. Arabanın LPG ile benzini aynı oranda yakmadığını bilmiyorsan benim sana diyecek bir sözüm yok. Burada bizlerden daha tecrübeli ve bu işin teknik kısmını bilen arkadaşlar var.
(Ancak benim tahminime göre araç LPG li olsa tahminimce benzin ile gittiği mesafeden % 25-30 daha fazla gider gibime geliyor.)
Merhaba arkadaşlar, ıstanbul anadolu yakasında atiker takan tanıdığıniz iyi bir usta var midir? Muayenemi ruhsatını falan da yaptiracak anahtar teslim iş arıyorum. Ancak atiker onemli, cok para vermek istemiyorum.
HTC Desire X cihazımdan gönderildi
Ümraniye Candan Mühendisliği tavsiye ederim. CANDAN Mühendislik
Tuğrul bey isim hususunda herhangi bir sıkıntı yok.Aracın mühendisler odasından sızdırmazlık raporuyla tuv muayenesinde sıkıntısız halledebilirler ruhsat değişimi için trafikten istemeleri sebebiyle işlem takip vekaleti vermeniz gerekli olacaktır.Son olarak Candan Mühendislikte yada başka yerde uygulama yaptırırken önemli ince nokta bujilerinizi yakın tarihte değiştirmediyseniz uygulama esnasında yenilerini taktırmanız sistemin uyumlu çalışması açısından faydanıza olacaktır.İyi geceler.
İstanbul için bir tavsiye gelmiş, Ankara'da Atiker taktıran arkadaşlardan tavsiye verebilecek var mı? Bende muayeneden önce önümüzdeki günlerde taktırmak istiyorum.
Herkese iyi forumlar..
Bahsi gecen candan muhendislikte iyi bir kazik yemistim.
Adi sani duyulmayan hatta kapanan bir firmanin sistemini normalden daha pahali bir fiyata taktirmis, yasadigim sorunlardan canimdan bezmistim. Kesinlikle uzak durun, ilgi alaka satana kadar gidip gelirken yaktigim yakita aciyorum keske daha once sokturup sistemi degistirseymisim. Bela okumayi sevmem ama hakkim haram olsun onlara.!
Konu Seronet tarafından (02/06/2014 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
seronet.blogspot.com
at bi baklava ağzına kendine gelirsin ağzın tatlanır![]()
![]()
hahahah
![]()
Merhabalar araç babamın üzerine lpg dönüşümü yapılırken kendisinin olması şart mı ? Başka bir şehirde yaptırmayı planlıyorum da lpg taktırmayı ?
Merhabalar;
Yeni konu açmayım burdan sorayım İzmir'de Lpg dönüşümü için önerebileceğiniz usta var mı ?Aklımda Brc ama önerilere de açığım.
Saygılar.
Merhaba arkadaşlar
1,4 77hp fire motor aracım var ve günlük kullanımım servise kadar git gel şeklinde olduğundan sabah 5 km gidip akşam 5 km geri geliyorum buda dogal olarak cok yakmasına neden oluyor km de 0,48-0,50 kurus seviyelerinde yakıyor malesef
bu seviyeleri düsürmek istedigimden LPG taktırmayı dusunuyorum. aynı araca sahip olan ve bu kullanım sekline yakın kullananlar var ise bilgi payşamalarını rica edeceğim.
bu sekilde kullanımla LPG km de kac litre yakar ?
LPG taktırırsam belli oranda tasarruf sağlayabilir miyim?
bilgi ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
simdiden teşekkürler
%35 ten günde 3,5 TL paranız size geri döner.30 gün (aylık) 105 TL gibi bir geri dönüş olur.İlk yatırım ruhsata işletme dahil 1500 TL civarında maliyet düşünürsek 15 ayın sonunda yatırım maliyetini çıkarttıktan sonra her km de benzinden %35 daha düşük maliyetli olarak aracınızı kullanırsınız!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri