Sayfa 65/78 İlkİlk ... 1545616263646566676869 ... SonSon
1543 sonuçtan 1.281 ile 1.300 arası

Konu: Fire Motor için LPG Sistemleri Genel Başlığı

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Alıntı sinaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses konusu landi renzoların çoğunda varmış galiba. bir kaç yerde öyle okumuştum. yakıt ise inşallah dediğin gibi olur ve en kısa zamanda kendi amorti etmesi lazım.
    Uzunn vadede mutlaka kendini amortiler kardeşim.... hemen öyle birden değilde kullanımına bağlı artık

hanas nur
    has555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Aracınıza LPG taktırmayın zaten özellikle 1.4 fire aktivler öyle pek güçlü motor değil. Birde LPG ile iyice zayıflatmayın. Sonuçta size sağlayacağı tasarruf %30 , bu rakam çektiğiniz sıkıntılara değer mi?

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

280 km lik yolu 28,5 tl daha ekonomik olarak yapıyorsam bence değer, bugün depoyu fulledim 285 km de 55tl gaz aldım 2,55ten kmde 20kr yakmışım hız ortalamam 45km/h ortalama yakıt 6ltçoğu uzun yol 50 60 km ş.içi kullanım var gerisi ş.dışı ortalama 20kr. siz aynı kullanımda ne kadar benzin yakıyorsunuz acaba? kendi hesabıma göre senede en az 1000tl yakıttan kar ediyorum 10bin km üzerinden. aracı alalı tam 2 sene bitti 30bin km yol yapmışım bana lpg kitini de amorti etti cebime de para kaldı. arkadaşla yaklaşık aynı yola gittik farklı zamanlarda 2 ayrı punto ile onun araçla 100tlye gidip gelemediği yolu benim aracımla 66tlye gidip geldik arada 34tlden fazla fark var neden lpg kullanıp kar etmeyeyim?
    ayrıca sadece fire activeler değil tüm fireler 77hp. lpg deki amaç tasarruf ise bana göre aracın gücünün önemi yok, arabanın çekeri iyi olsun istesem gidip fire almam t-jet alırım. saatte 90 km yi geçemedikten sonra ferrari porsche merso bmw benim için önemi yok neden 90 ı geçemiyorsun derseniz araçla alakası yok bastım mı 170 180 görüyor ama radar uygulamaları sağ olsun hız yaptırtmıyor neticede tasarruf her zaman tasarruftur saygılar

Ali Tandogan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    280 km lik yolu 28,5 tl daha ekonomik olarak yapıyorsam bence değer, bugün depoyu fulledim 285 km de 55tl gaz aldım 2,55ten kmde 20kr yakmışım hız ortalamam 45km/h ortalama yakıt 6ltçoğu uzun yol 50 60 km ş.içi kullanım var gerisi ş.dışı ortalama 20kr. siz aynı kullanımda ne kadar benzin yakıyorsunuz acaba? kendi hesabıma göre senede en az 1000tl yakıttan kar ediyorum 10bin km üzerinden. aracı alalı tam 2 sene bitti 30bin km yol yapmışım bana lpg kitini de amorti etti cebime de para kaldı. arkadaşla yaklaşık aynı yola gittik farklı zamanlarda 2 ayrı punto ile onun araçla 100tlye gidip gelemediği yolu benim aracımla 66tlye gidip geldik arada 34tlden fazla fark var neden lpg kullanıp kar etmeyeyim?
    ayrıca sadece fire activeler değil tüm fireler 77hp. lpg deki amaç tasarruf ise bana göre aracın gücünün önemi yok, arabanın çekeri iyi olsun istesem gidip fire almam t-jet alırım. saatte 90 km yi geçemedikten sonra ferrari porsche merso bmw benim için önemi yok neden 90 ı geçemiyorsun derseniz araçla alakası yok bastım mı 170 180 görüyor ama radar uygulamaları sağ olsun hız yaptırtmıyor neticede tasarruf her zaman tasarruftur saygılar
    Dediğin gibi radar uygulamaları yaygınlaştıkça özellikle uzun yolda beygirin önemi azalıyorr ha adamın parası vardır o ayrı, alır o zaman bir amerikan arabasi yüksek hacim yakar istediği kadar

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı has555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınıza LPG taktırmayın zaten özellikle 1.4 fire aktivler öyle pek güçlü motor değil. Birde LPG ile iyice zayıflatmayın. Sonuçta size sağlayacağı tasarruf %30 , bu rakam çektiğiniz sıkıntılara değer mi?
    "Sorun yaşadım,yaşıyorum" diyen sayısı epeyce azken.
    "Motor çooook zayıfladı" diyen neredeyse yokken, bu yorumu yapma sebebiniz nedir

Aracınız çok mu problem çıkarttı lpg'de??

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Sorun yaşadım,yaşıyorum" diyen sayısı epeyce azken.
    "Motor çooook zayıfladı" diyen neredeyse yokken, bu yorumu yapma sebebiniz nedir

Aracınız çok mu problem çıkarttı lpg'de??
    vallahi benim fire sanki LPG de daha canlı.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Ali Rıza ÇALIŞKAN
    ali27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Diyarbakır
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar merhabalar , bende evo fire dinamic 77 hp otomatik araba aldım, diyarbakırda çalışıyorum, tüp taktırmak istiyorum, hangi marka taktırmalıyım , diyarbakırda veya çevre illerde bu işi yapabilecek sorunsuz birileri varmı, önceki arabamda çok sorun yaşadım, yardımcı olarsanız çok sevinirim.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Alıntı ali27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar , bende evo fire dinamic 77 hp otomatik araba aldım, diyarbakırda çalışıyorum, tüp taktırmak istiyorum, hangi marka taktırmalıyım , diyarbakırda veya çevre illerde bu işi yapabilecek sorunsuz birileri varmı, önceki arabamda çok sorun yaşadım, yardımcı olarsanız çok sevinirim.

benim araç da duallogic. 3 ay önce lovato obd li kit taktırdım. keşke daha önce taktırsaydım.performantan ve tüketimden çok memnunum. tafsiye ederim.

Ali Tandogan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34

Paran varsa prins paran yoksa atiker biraz paran varsa lovato brc.....

Ali Rıza ÇALIŞKAN
    Nereden
    Diyarbakır
    Rengi
    Beyaz

arkadaşlar elazığ da lpg takan bir yere gittim bugün araştırdım biraz, landirenzo evo kit , motor garantili 1850 tl fiyat verdi , birde muayene filan biz yaptırıyoruz dedi siz hiç karışmıyosunuz dedi, kafam karıştı şimdi lpg yi ruhsat a onlar mı işletiyo , bilen varsa yorum yapabilirmi arkadaşlar.

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

arkadaşlar elazığ da lpg takan bir yere gittim bugün araştırdım biraz, landirenzo evo kit , motor garantili 1850 tl fiyat verdi , birde muayene filan biz yaptırıyoruz dedi siz hiç karışmıyosunuz dedi, kafam karıştı şimdi lpg yi ruhsat a onlar mı işletiyo , bilen varsa yorum yapabilirmi arkadaşlar.
    Büyük ihtimalle bahsettiğiniz kit ve montaj fiyatıdır.Sızdırmazlık için mühendisler odasına 25 TL 2 adet Ek-1 için 20 TL Muayene için 160 TL civarı Ruhsat için Muayene sayfası eski tip ise 2 sayfa için 160 TL civarı toplamda 365 TL ayrıca bütçe ayırmalısınız.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Rıza ÇALIŞKAN
    Nereden
    Diyarbakır
    Rengi
    Beyaz

Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimalle bahsettiğiniz kit ve montaj fiyatıdır.Sızdırmazlık için mühendisler odasına 25 TL 2 adet Ek-1 için 20 TL Muayene için 160 TL civarı Ruhsat için Muayene sayfası eski tip ise 2 sayfa için 160 TL civarı toplamda 365 TL ayrıca bütçe ayırmalısınız.
    bana bunlardan hiç bahsetmediler , bu işler için sanırım 500 tl civarı pesin istediler kalanı taksit yaparız dediler. kafam karışık, önceki arabamda çok sorun yaşadım lpg ile , antep malatya urfa elazığ diyarbakır buralarda önerebileceğiniz iyi bir usta varmı?

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

bana bunlardan hiç bahsetmediler , bu işler için sanırım 500 tl civarı pesin istediler kalanı taksit yaparız dediler. kafam karışık, önceki arabamda çok sorun yaşadım lpg ile , antep malatya urfa elazığ diyarbakır buralarda önerebileceğiniz iyi bir usta varmı?
    Benim bildiğim yanlış bilgi veriyorsam arkadaşlar düzeltsinler.Bizim araçlarımızla uyum sağlayan kitler lovato ve landi renzo.Landi renzo lovato'dan biraz daha pahalı yetkili servisler landi renzo'yu takıyorlar.Lovato OBD II kitler arıza ışığı yaktırmıyor.Fiyat olarak 1500 TL civarında Landi renzo 1750 TL civarında hangi markayı taktırmak istiyorsanız markanın sitesinden sizin bulunduğunuz ilin yada yakın civar ilin yetkilendirilmiş montaj firmasına Lpg kitinizi taktırın.Tabiiki + 350 TL civarındaki masraflarıda bu fiyata ilave ediniz.

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim yanlış bilgi veriyorsam arkadaşlar düzeltsinler.Bizim araçlarımızla uyum sağlayan kitler lovato ve landi renzo.Landi renzo lovato'dan biraz daha pahalı yetkili servisler landi renzo'yu takıyorlar.Lovato OBD II kitler arıza ışığı yaktırmıyor.Fiyat olarak 1500 TL civarında Landi renzo 1750 TL civarında hangi markayı taktırmak istiyorsanız markanın sitesinden sizin bulunduğunuz ilin yada yakın civar ilin yetkilendirilmiş montaj firmasına Lpg kitinizi taktırın.Tabiiki + 350 TL civarındaki masraflarıda bu fiyata ilave ediniz.
    Bizim aracımıza (1.4 Fire 8V) neredeyse tüm markalar ve tüm modelleri uyumlu ve sorunsuz.
    Atiker OBD'sizler dahi sorunsuz çalışıyor. Yeter ki üründe problemler olmasın, ya da ustada. En optimumu Atiker OBDII, biraz daha parası olana Lovata OBDII. Uyum noktasında problemi olmadığı için bunların üstüne harcanan para biraz fazladan harcanıyor gibime geliyor.

Irfan Gulkan
    dimetokavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Yakın illerdeyiz; Size kendi aracıma montajını yapan Adıyaman Fiat Servisi tavsiye ederim. Marka olarak da, biraz gürültü çalışmasına rağmen, Landirenzo'yu tavsiye ederim. Kesin kararınızı verirseniz (Adıyaman için) yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla...
    about.me/irf

D N R
    thelaunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic Aracıma sizce en uygun tüp markası ?
    Ve 1.4 motorlarda performans , hız pek fazla alınmıyor.
    Önerileriniz nelerdir.
    2.000 - 2.5000 devir arasında vites istiyor araba.

Destekelreınızı beklıyorum

Ali Rıza ÇALIŞKAN
    Nereden
    Diyarbakır
    Rengi
    Beyaz

Alıntı dimetokavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın illerdeyiz; Size kendi aracıma montajını yapan Adıyaman Fiat Servisi tavsiye ederim. Marka olarak da, biraz gürültü çalışmasına rağmen, Landirenzo'yu tavsiye ederim. Kesin kararınızı verirseniz (Adıyaman için) yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla...
    Hocam arabanız sanırım otomatik , ne kadar fiyata taktırdınız ve arıza lambası dahil hiç sorun yaşadınız mı , eger problemsiz diyorsanız para durumunu ayarlar ayarlamaz adıyaman yakın zaten iletişime geçebiliriz . çünkü ben önceki arabamda çok sorun yaşadım, çok teşekkür ederim ayrıca yardımcı olduğunuz için.

Ali Tandogan
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34

Alıntı thelaunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic Aracıma sizce en uygun tüp markası ?
    Ve 1.4 motorlarda performans , hız pek fazla alınmıyor.
    Önerileriniz nelerdir.
    2.000 - 2.5000 devir arasında vites istiyor araba.

Destekelreınızı beklıyorum
    Şu marka süperdir demek yanlış olur, İtalyan markaları biraz daha iyidir diyelim........ Landirenzo, Brc ya da biraz pahalı olmakla birlikte Prins olabilir.....

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

OBD II olduğunda arada sırada LFT SFT değerleri denen değerleri sıfırlatıp, yeniden ayar yapmak gerekiyormuş.

OBD olmayan düz LPG'lerde bu tarz bir sorun var mı biliyormusunuz?

Hem fazla para verip, hem uğraşmak istemem.

Atiker Düz:990/10
    Atiker OBDII:1190/10
    Lovato OBDII:1500/10
    Landi OBDII:1700/10
    BRC OBDII:1600/10

BRC'nin 1enjekötürü 80-90
    Atikerin 4lü set 100-110TL (Kendin tak çıkar temizle değiştir vs.vs)

Bana aradaki 500-600TL farkı vermem için iyi bir sebep sunabilecek birisi var mı?
    Cidden soruyorum, çünkü karar aşamasındayım.
    Konu celenlee tarafından (07/06/2013 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

LANDI ile LANDIRENZO arasında dağlar kadar fark var mıdır?

LANDI'de kampanya başlamış, haziran sonuna kadar 1200/10.

Ne dersiniz bu duruma??

Landi - Duyurular - İtalyan’da Şok Kampanya