Mocan - LPG - Doğru Karar
Alıntı:
Painkiller Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim, az önce perşembe sabahı için mocandan randevu aldım. Ben de nette çok şey okudum mocan ve 2A mühendislik hakkında ve anladığım kadarıyla müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar.
Umarım ben de memnun kalırım.
Övünç'e selamları iletirsen sevinirim. Halit evo aldı ,seninkiyle aynı motor, garantiyi bozmaya karar verir vermez yanına gelecekmiş dersen sevinirim.
Bu arada simit mi silindir depo mu düşünüyorsun?
Mocan kamuflaj konusunda da cok iyidir. Benima stranın motor kapagı altına görünmeyecek sekilde yapmıslardı. Yani onun motor kapagı müsaitti de o sebeple...Fire motorda olur mu bilmem...izlenimlerini, montaj resimlerini paylaşırsan cok sevinirim, makine ile git :) Övünç ve Fatih Bey'ler bizzat ilgilenirler, öncesinde ve sonrasında test sürüşü yaparlar. Aracında bir sıkıntı varsa mutlaka bahset. Hava filtren kirli ise değiştirip git, genel bakımları hakkında bilgi ver, abskı balata, yağı suyu gibi...Senden ricam, starjetlere de montaj yapmışlar mı? Starjetlerin lpg leri sorun oluyor deniyor, aslı var mı bi sorar mısın? Meraktan sadece...
İçeride lpg göstergesinin konacağı yeri falan beraber tespit edin. aracın ön ızgarasına oturarak montaj yapmamaları konusunda uyar :)cocuklar tığ gibi ama ben o konuda özen gösteririm. Ödeme seçenekleri vb. hususlarda da bilgilerini bekliyorum.
Bir de şu var...En my07 kit takılıyordu, bu kit ileride cng ye uyumlu mu? ya da su anda takacakları kit hangisi, yeni biseyler cıkmış mı sorar mısın?
Fazla oldu biliyorum ama bircok kişiye yardımın olacak...
Teşekkürler