Doğru hayırlı olsun sana. :bye10000:
Nerede taktırdın, taksit var mı?
Printable View
Doğru hayırlı olsun sana. :bye10000:
Nerede taktırdın, taksit var mı?
arkadaşlar ankarada lpg taktıracağım nere war ben yabancyım fazla bilmiyorum brc düşünüyorum yada sorun yaşamıyacağım başka bir marka nerde taktırabilirim...
brc tavsiye ederim. 2a bayilerine bakabilirsinz....
firma ismi verebilirmisin
atiker tavsiye ederim hem ucuz hem yerli hem kaliteli
mavi denizler ya da mocan....
ben steffanellı takdırdım cok memnunum bır sene oldu
lpg sisteminde TELEFLEX markayı öneririm...ve tek gecerim...
peki teleflex fiyatları ne civarda?
biraz pahalı arkadasım teleflex ve prins marka sistemler...
örnek verirsem 2500 civarı olmalı ama net bir cevap için netten aratıp ankara bayisini bulup ona göre daha dogru fiyat alabilirsiniz...
bunlardan sonra kaliteli olarak brc ve lovato gelir...
bu gidişle brc taktırcam galiba yaldızlar otomotiv ve mavi denizler ikiside brc bayi hangisine taktırsam diye gidip geliyorum fikri olan varmı?
Prins' i peşin 1000 Euro olarak düşünün. Yanılmıyosam aylıkta 1,60 faizle taksit yapıyolar. Ama fire motor için bu kadarına gerek yok bence. Atiker ve BRC talebinizi karşılayacaktır ve sakin kullanımda yakıt değerlerine inanamayacağınızı garanti ederim. BRC için 2 isim vermişsiniz. Benim bildiğime göre Ankara ana bayisi Mavi Denizler. BRC LPG Otogaz - LPG Dönüşüm Sistemleri. BRC Türkiye Distribütörü adresindeki foruma üye olup iki bayi hakkında da yeterli bilgiyi alabilirsiniz.
tuncay kardeşim 2 saat önce fiat ankara otoya gittim oranın lpg takma yetkisi varmış ama garantide yine sorun oluyomuş brc takıyolar ordakiler taktırmamı hiç tavsiye etmediklerini söylediler ne için hala anlamaş değilim...
arkadaşlar lpg de sorun yaşayan varmı arıza ışığı fln yanıyormu?
Zaten servisler takmıyolar bildiğim kadarıyla. Fabrikanın önermediğini söylüyolar. Benim ilk aracım Fire motordu BRC MY07 taktım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tek sorun depo göstergesi ile ilgili oldu, o da zaten her LPG' de oluyor. Yeni aracım STARJET motor. Çekinerekte olsa LBRC MY07 taktırdım. Şu an çok şükür bir problemim yok. Şehir içi km' de 0,131 YTL tüketim değerim. Motor arıza ışığım hiç yanmadı çok şükür ve yanan Punto' da duymadım....
nerde taktırdın sen
lpg de hep diyoruz onemli olan marka dan ziyade ustalık .. eger ustası iyi degilse prins olsa ne fayda.. taktıracagınız ustayı belirledikten sonra markayı belirleyin. arıza ısıgı ilk taktırdıgımda yanmıstı sonra sonduruldu. daha sonra araısra yandıgı oluyor 2 defa yanmıstı bir dahada yanmadı arkadaslar. o cok sorun degil cin malı bi aletle hemen sonduruyorlar sıkıntı yok.
benimde demek istediğim sorun yaşamıyacağımız bi yerde taktırmak istiyorum iyi bi yer varsa ordan taktıralım ben pek bilmiyorum
ankaralı arkadaslar yardımcı olabilir sanırım. ama gecenlerde beni yozgattan bi arkadas aradı konyaya lpg taktırmaya gelecem yardımcı olurmusn diye yardımcı oldum konyada atiker taktırdı gitti. forumdan bulmus:)
ben 3gün önce aracıma fiat bayisinden lpg taktırdım motor garantisinin gecerliliğini kaybettiğini duymuştum ve imzalı kagıt istedim ancak bana buna gerek olmadıgını 1 Hafta önce puntolara lpg takma yetkilerinin geldiğini garanti kapsamında tuttuklarını söylediler. bilginize