nerede taktırdınız acaba teşekkurler..
Printable View
klima açıyorsan etkisi olabilirmi acaba?
tabi bu sıcaklarda klima hep açık oluyor.
Ali normal bu yakıt değerlerin bende hemen hemen aynı yakıyorum, klima çalısıyor ve sanmıyorum sürekli 90 100 arası yol aldıgını sıkıntı yapma bunu fazla.
Şu senin arıza lambasını ne yaptın ? hala yanıyormu ?
Arkadaşlar bu konu öylee dallanıp budaklanmış kiii artıkk bulamıyorum Ankarada neredeee yaptıracağım ben atiker sıralısını önerdiğiniz yeree gideyim artık çünkü kabak tadı verdi...
Bugün servise gittim 0 aldığım GP'ma lpg taktırmak için, gerek servis gerekse aradığım Fiat Çağrı merkezi aynı cevabı verdiler. Lpg takılırsa sadece motor değil, aracımın tamamen garanti dışı kalacağını söylediler.
Benim anlamadığım aynı motorun kullanıldığı Albea'lar, Lpg takınca garanti dışında kalmıyor. Linea ve aynı motorun kullanıldığı Evo larda garanti dışında kalmıyor. Bence burada çok büyük bir haksızlık var, ya o araçlar garanti dışında kalsın, yada bizim araçlarımız garanti kapsamında kalsın.
Şahsen ben bununla ilgili yasal bir çözüm olurmu olmazmı onu araştıracağım. Eğer varsa gerekirse Fiat'ı yapmış olduğu haksızlıktan dolayı dava etmeyi düşünüyorum.
benim aracın garantisi bitmedi henüz. artı olarak 2 yılda uzatılmış garantisi var. yani 2014 e kadar garantili.
lpg taktırdıktan sonra 3-4 kez gittim birmota. garanti kapsamında bütün bakımlarını yaptırdım. hopörlör değiştirttim. zaten kendileride söylüyor. motor hariç diğer bütün aksamları garanti kapsamında diye.
ama eksozdan gelen sesi lpg den kaynaklı diye yapmadılar. onuda lpg yi taktırttığım yerde halledeceğiz artık. sonuçta lpg nin de garantisi var.
Aracın Grande Punto'mu acaba ? , sonuçta bana söyledikleri aynen yukarıda yazdığım gibi. Sadece motor çıksa garantiden razıyım ama tamamen garanti kapsamı dışında kalacağını söylediler nedense.
Yazdığım başvuruya döndüler, motor ve şasi numaramı istediler, gerekli merciler tarafından incelenip geri dönüş yapılacağını bildirdiler. Bakalım sonuç ne çıkacak ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. Kocaman bir haksızlık var ortada.
Arkadaşlar Bursa da aracın garantisini bozmadan LPG takan FİAT baisi biliyor musunuz?
Daha fabrikadan cevap gelmeden aracım motor arızası verdi, 1900 km'de daha, olacak iş değil. Fabrikadan tamam lpg taktırabilisiniz, sadece motor granti dışında kalacak deseler ne yapacağım ben. Gözüm fena halde korktu, sözde 0 araba aldık başımıza gelene bakın. Mecburmuyum km'de 35 kuruş yakmaya ayda 1000tl ve üstü yakıt masrafı yapmaya. Pişman oldum ya arabayı aldığıma, keşke dizel bir araç alsaymışım.
bu araalar motor arızası cok forumda hayırdır insallah bence lpg yi erteleyin
atiker 990 tl ye haftaya bugun tüpleniyorum hade hayırlısı cok merak ettim izlenimlerimi sizlerle paylasacagım.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmamıştım başıma gelen bir olayla bilgilendireyim dedim...
bayramdan önce 58.000 km de , brc kit ile 30.000 .km de 15.000 per.bakım için karabağlar brc ye bakıma gittim, 60-tl ile filitre bakım yapıldı,bilg. ile ayar yapıldı...
ertesi gün yola çıktım 3. 4. vitesle araba sollamaya kalktığımda araba teklemeye ve gaz yememe ye başladı, köklediğimde gaz yemedi, ayağımı çektiğimde gaz yedi...
daha sonrasında tekleme yaptı , benzinde problem olmadı , gazda böyle yaptı,
daha sonra durarak 2. viteste yüklendim aynısını yaptı...
ertesi gün bayram olduğu için götüremedim, ama ertesi gün kendi kendine düzeldi, 4 gün sonra götürdüm, brc deki adamlar gazda problem yok, kafasını motora yaklaştırdı "dinledi" motoru ve bu araç 57.000 de aracın buji aktarım kablolarını değiştir , birdaha yapmaz bu problemi dedi...
gittim poyraza 140 lira ile değiştirdik kiti... şimdilik problem yok... hayırlısı bakalım..
ama eski kiti saklıyorum, aynı problem olursa , o eski kitleri ne yapacağımı arkadaşlara sorucam... :)
bilginize...