Kıvanc yuhh yanı bu fıaytlara 2000 tl lpg mı olur .
Bu arada olayın yabancısıyım
LGG sızdırmazlık raporu,ruhsata işletme vb.işlemler(muameleci ile değil direk kendiniz yaparsanız) =250TL bu nıye bu dnelı yuksek muayene dahılmı ıcıne
Printable View
Zeynel kardeş aracım garantili FİAT garantinin devam etmesi için İstanbulda 2 tane servisin montajını kabul ediyor.yoksa garanti iptal diyor.
Deha otonun dediğine göre evolar için italyadan ayrı bir kit geliyormuş(S&S ile uyumlu)
Arcım dualogic , city riski var piyasada 250-300 TL ucuza takıcam diye riske atamam ve aracım henüz 3 aylık bile değil :) 33 aylık garantisi var :)
250 tl ücreitin içinde sızdırmazlık raporu,ruhsata işlenmesi vb.işlemler var yanlış hatırlamıyorsam muanede var.
geçen sene brc yi 1500/10 taksitte yaptırdım vade farksız. 136tl muayene,50tl ruhsat,10lira ek1, 25 lira sızdırmazlıkla toplam 221tl tutmuştu. muayene bu sene 150 civarıymış sızdırmazlık gerekmiyor yeni düzenleme ile. bununla birlikte servisin araç garanti dışında kalma olayını belirtip araç sahiplerinden ekstra 300 tl almasını da kınıyorum. piyasada 1500 1600 tl lik bir malı daha pahalıya satmak çok ayıp bence. bu işi yapan tüm servisleri kınıyorum. lpg bana 1750 tlye mal olmuştu ve taktırdığımdan beri 16bin km yol yaptım 11 ayda hesaplarıma göre artık kardayım güncel fiyatlara göre çok avantajlı.
Arkadaşlar bende Fiat servisten Landi Renzo 'yu yeni taktırdım. Taktırmaya gitmeden öncede Olgunlar ile Landi Renzo hakkında görüştüm. Neden Fiat daha farklı fiyat veriyor diye sorduğumda bana yazılımlarının aynı olduğunu ancak bazı parçaların sadece Fiat modeline özel parçalar olduğunu kendilerinde tüm araçlara uyacak olan modellerinin bulunduğunu söyledi. Ben 1750 TL ye Merkez Servis / İzmir 'e taktırdım. Daha 2 sene garantim var herşeyiyle kafam rahat. Arada 200 TL fark vardı ancak herhangi bir sorunda 2 yer arasında git gel yapmak yerine tek yerle muhatap olacağım. Benim vize zamanımda geldiği için bana ekstradan sadece 75 TL fark oldu ki o da sadece bu sene için. Daha yakıtı tam ölçemedim ama 50 TL yakıt ile şehir içi 150 km gittim ve daha yeni kırmızı ışık yandı.
lpg filtreniz yaklaşık 8000km den sonra dolduğunu belli ediyor eve araç soğukken ilk lpg geçişinde silkeleme yapıyor. bunun dışında kullanım olarak pek bir fark yok. lpg benzin anlaşılmıyor gibi.kitler farklı diyorsunuz ama s&s li araçlarda nasıl özel bir kit ki ss devredeyken ilk çalıştırmayı benzinle yapıp gaza geçiriyor(bu size deil servise olan sorumdur).benim aracımda kullandığım br kitten farkı yokki bende aracı stop edip çalıştırdığımda benzinle çalışıyor. lpg takılmalı mı??? aslında bu soru kişiye göre değişir durumu iyidir lpg ye güvenmez taktırmaz ya da taktırır tamamen kişiye has bi seçenek. arkadaşımda 2006 active fire var. ben lpg taktırdım o ben lpg taktırmam diyordu geçenlerde yanına gittim lpg yi nerde nasıl taktırabilirim die sordu. bu günkü şartlarda bence paramız olsun olmasın lpg kullanılmalı hem çevre hem cebimizi düşünürsek. güncel yakıt fiyatlarından hesaplarsak lpg kiti de 2bin tl olduğunu varsayarsak kit yaklaşık 18-20bin kmde kendini amorti ediyor. bunu göz önüne alarak aracı ne kadar kullanacaksınız kaç km yol yapacaksınız? bunları belirledikten sonra lpg takılıp takılmaması gerektiğine karar vermeliyiz
bey başka bir yetkili serviste yapılan montajla ilgili arızalara sizin orada da ücretsiz bakılıyor mu?
Lpg montajı yapan herhangi bir fiat yetkili servisine gitsek aracımıza garanti kapsamında ücretsiz bakılıyor mu?
Yoksa montajı yapan servise mi gitmek durumundayız? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Alpaslan bey merhaba
Lpg sisteminin tüm landrenzo ve fiat servislerinde 3 yıl veya 150000 km garantisi vardır.Hatırladığım kadarıyla sizlede taktırmadan önce telefonla görüşmüştük.:) Biraz önce başka bir topikteki yazınızı okudum.Ben iki yıldır maltepe servisine bakıyorum ve müşteri memnuniyeti açısından elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum.Burada tavsiyeyi müşterilerin yapması gerekli memnuniyetide memnuniyetsizliğide.Bizde buna göre faaliyet planları hazırlamalıyız.Eleştiriniz için teşekkür ederim.:sweatingbullets: saygılar
ben bayburttayım bugun erzurum çimenler fıatı aradım.landırenzo markayı 1900 dedı ancak pesın olursa 1800 cıvarına takılır dedı.acaba daha once orda taktıran varmı ve landırenzodan mamnunmusunuz yada degılmısınız?
aracımın garantısı ıcın fıat bayııı,yoksa bende brc taktırmak ve ucuza taktırmak ıstıyodum ama aklım rahat olsun dedım.beklıyorum tavsıyelerınızı
arkadaslar daha 1 hafta once grande punto aldim 1.4 active modeli , lpg taktirmak istiyorum , arac icin tavsiye edeceginiz lpg markasi hangisidir hangisi daha iyi uyum saglar ....tavsiyelerinizi bekliyorum suan kayserideyim buradan tavsiye edeceginiz iyi ustalar varmi
her marka lpg uyuyor firelere.markadan ziyade montajı yapan usta önemli. ben brc kullanıyorum şimdilik oldukça memnunum.