ya ben sırf bu garanti olayına takıldığım için taktıramıyorum lpg yi. hangi servisi aradıysam adamlar yok araban komple garanti dışı kalır tofaştan kesin talimat var diyolar. birazda benzin fiyatlarının düşüşe geçmesi caydırdı beni.
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar selam
Benim 3 aracım olmasına rağmen hıç tüp taktırmadım hiç de binmedım tüplü araca aracımın şu an ki yakıtı çok zoruma gidiyor 8-9lt ortalaması. Bundan dolayı tüp taktırmak ıstıyorum ama, diyorum ki aracım garantiden çıkmasın hemde tuplu olsun. O gün aracın kitapçığını incelerken tüp mührünü gördüm servise sordum tam bilgi alamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Hangi marka fiyat nedir?![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (09/02/2009 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Türkçe'mizi düzgün kullanalım.
tüp mührü? anlayamadım ben....
mert geçen yıl mersin boranlar serviste lpg takıyorlardı garanti ölmüyordu sanırsam bazı fiat servisleri takıyor ama bana fiatı cok yüksek gelmişti araştır servisleri..
Arkadaşlar,
Benzinli Gp Sahiplerinin önemli bir kısmı yakıt tüketim avantajı nedeniyle lpg sistemlerine geçmekte.Dolayısıyla bu sistemlerin montajı, maliyeti, fayda ve zararları ile ilgili bilgiler alınmak istenmektedir ve bu nedenle çeşitli başlıklar açılmıştır ve açılmaktadır.Bu başlıklara daha kolay ulaşım için motor çeşidine göre (Fire, Starjet ve T-jet) lpg sistemleri genel başlığı oluşturduk.Sahip olduğunuz benzinli motor seçeneğine göre ilgili başlıklara gözatarak daha kısa sürede ve ayrıntılı olarak aradığınızı bulabilirsiniz...
mersini aradım antep dedı bana antepde dıyorkı ben takımıyorum?
sorum su aracıma lpg taktıracagım ama garantıısı yanmadan nasıl olur ve hangı marka ve performans nasıl?
Arda fire için çok konuşulan bir konu vardı aslında onun başlığını değiştirsen daha iyi olur çünkü orda tartışma baya iyidi..
Mehmet, onu aradım zaten de bulamadım.Diğer arkadaşlar da bakacaklar.Ben eski konuları bu 3 başlığa taşıdım ama sadece fire kaldı...![]()
ben fire motorlu puntomu brc my07 taktırmıştım. çokta iyi verim aldım. ama forumda nerdeyse her marka kullanan var. garanti konusuna gelince. benim bildiğim kadarıyla motorda lpg ile alakalı parçalar haricinde diğer parçaların garantisi devam ediyor....
yaa arkadaşlar ben hıç garantısınden çıkmasın ıstıyorum
ondan dolayıda tam bılgı verırsenız sevınırım![]()
O uzunca tartışılan konuyu buraya taşıyarak ekledim arkadaşlar,
bilgiye ulaşmak için bu konu baştan itibaren okunursa faydalı olacaktır...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
eger bir değişme olmadıysa arac garantiden cıkıyor. servisler musteri kaybetmemek ugruna goz yumuyorlar duzenli servis bakımını yaptırırsan sorun olmuyor. garantiden işlemlerini yaptırabiliyorsun. fakat motorda bir arıza oldugunda lpg kaynaklı bir arıza oldgunda asıl ozaman bu göz yumma olayı olurmu olmazmı bilemiyorum. işte ozamana garanti basını agrıtabilir
merhaba ben sıfır punto aldım lpg taktırmak istiyorum ankara kartaşa sordum garantisi gidiyor dediler garanti iptal olmadan hangi servisler takıyor bu lpg yi tşkr ederim...
herkese ii akşamalr arkadaşlar size bişey sormak istiyorum eğer araca lpg taktırırsak yol bilgisayarı depo bilgilerini yine vericekmi yani benzin deolduğu gibi lpg taktıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirm![]()
bilgisayar depo bilgisini elbette verecek ama benzin deposununkini verecek zaten degisen bişey yok ekstra araca lpg takılmıs oluyo lpg deposunuda kendi gostergesi var oradan takip edebilrsin . tabi yol bilgisayrı icindeki lpg ile kac km gidersin onu hesaplar diye beklemezzsin umarım
şu garanti olayınıada noktayı koyalım arkadaslar fabrika onay vermiyordu ben taktırıken eger degisen birsey yoksa ki yoktu gecende konusuldu. gp ye lpg motor garantisinii bitiriyor .. yada lpgnin ilgili oldugu her parcanını garantisi bitiyor ornegin alternatorun bitmez..
Konu pdr42 tarafından (05/03/2009 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
teşşekürler mustafa çok saol biraz düşündüm de haklısın![]()
BENDE lpg taktırdım bugün ATİKER-900ytlİŞÇİLİK İYİ BAKICAZ NE YAKICAK
İLGİNÇ OLANI SİMİD MODELİ takıldı isneptenin yerine takıldı teker boşta kaldıgörünmüyor bence bu daha iyi,benimkinin litre hacmi 40 hayırlı olsun bana
![]()
Konu OzzY tarafından (09/03/2009 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri