Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın kardeş bende palio yu lpg li almıştım sonradan taktırmak tabi birazda içinden gelmeli neyse şimdi içim rahat multijetten memnunum şehiriçi özellikle soğuk havada eski lpg li aracıma oranla çok daha az yakıyor ve daha performanslı gidiyor multijetler gerçekten iyi motorlar bakımlarını aksatmassan kolay kolay sorun çıkarmıyorlar hemen üst sokağımızda taksi durağı var ara sıra konuşurum tanışıyoruz 450 binde multijet albea var adam daha motora anahtar değmedi çok şükür diyor tabi benzinin zevki başka dizel asla benzinin tadını veremez ama malum akaryakıt fiyatları dizeli bile uçurdu sağolsun hükümetimiz.
ama kimse yanlış anlamasın asla siyasi açıdan konuşmuyorum ki Atatürk'ten sonra bi adam gelmedi şu ülkeye hepsi aynı birbirnden beter ilgilenmiyorum. diyeceğim şu ki bundan meslek olarak ticari taksi şoförleri gibi para kazanan insanlarımızda var ama benzin şu anda 5 tl desek. trafiğe baksanıza bi binlerce araba var şu anda bende kendi kendime diyorumki benzin ya da artık akaryakıtlar diyelim ucuz olsa bizim türk milleti evde durmaz kazalar bilmemneler alır başını gider bi bakımada iyi oluyo valla kimse para yok benzin pahalı demesin bi trafiğe bakın arkadaş yav toplu taşımayı hiç kullandığımız yok varsada yoksada araba, ucuz olsa düşünemiyorum ben bu ülkeyi bence biz o düşünceye sahip olamadık bende dahil en ufak bi yere araba , bi de ehliyeti alan usta zannediyo kendini hooop trafikte valla şöyle ucuz olsa vay haline bu memlekette araba kullanılmaz.