Arkadaşlar merhaba,
2012 yılı mayıs ayında yetkili michelin bayiinden 4 adet sıfır lastik aldım, yol tutuşu ve sessizlik için tavsiyeler üzerine energy saver modelini seçtim. ancak kuru havada dahi yol tutuşundan hiç memnun kalmadım, hatta lastik yüzünden bir kere kaza yaptım.

lastiklere olan güvensizlik nedeniyle michelin ile görüşüp lastikleri 2012 ekim ayında teste gönderdim. kasım ve aralık ayında sonucu sormak için aradım ancak onların bana bayii aracılığı ile geri dönüş yapılacağı söylendi. 28/03/2013 tarihine kadar bekledim, ses seda çıkmayınca müşteri hizmetlerini tekrar aradım, mail adresime hemen lastiklerin test rapor sonucunu mail attılar. sonuç üretim hatası değil, sözde lastiklerin havalarından kaynaklanıyormuş ancak lastik havalarını da hep kendilerine kontrole götürdüm. neyse testten sonra lastikleri de aldığım bayiye göndermişler ve 2 ay orada beklemiş.

tekrar bayiyi aradım lastikleri almak için ancak bayiide lastikleri imhaya göndermiş. ne yapıcam şimdi dedim, yapıcak bişey yok diyolar, çıldırmak üzereyim ne yapayım arkadaşlar???