20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Michelin Lastiklerimi İmha Etmiş

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

Kızgın Michelin Lastiklerimi İmha Etmiş

Arkadaşlar merhaba,
    2012 yılı mayıs ayında yetkili michelin bayiinden 4 adet sıfır lastik aldım, yol tutuşu ve sessizlik için tavsiyeler üzerine energy saver modelini seçtim. ancak kuru havada dahi yol tutuşundan hiç memnun kalmadım, hatta lastik yüzünden bir kere kaza yaptım.

lastiklere olan güvensizlik nedeniyle michelin ile görüşüp lastikleri 2012 ekim ayında teste gönderdim. kasım ve aralık ayında sonucu sormak için aradım ancak onların bana bayii aracılığı ile geri dönüş yapılacağı söylendi. 28/03/2013 tarihine kadar bekledim, ses seda çıkmayınca müşteri hizmetlerini tekrar aradım, mail adresime hemen lastiklerin test rapor sonucunu mail attılar. sonuç üretim hatası değil, sözde lastiklerin havalarından kaynaklanıyormuş ancak lastik havalarını da hep kendilerine kontrole götürdüm. neyse testten sonra lastikleri de aldığım bayiye göndermişler ve 2 ay orada beklemiş.

tekrar bayiyi aradım lastikleri almak için ancak bayiide lastikleri imhaya göndermiş. ne yapıcam şimdi dedim, yapıcak bişey yok diyolar, çıldırmak üzereyim ne yapayım arkadaşlar???

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

Tıpış tıpış Bayii lastiklerini vermek zorunda sana sormadan senin lastiklerini nasıl imhaya gönderebilir?

A. Çağ
    ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 159

en yakın karakola gidin şikayet edin.. ciddiyim... polis arayınca bakalım ne diyecekler

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Ücret iadesini de mi kabul etmiyorlar nasıl iş bu? Tutanak tutmuş muydunuz lastikleri kontrole gönderirken? Yani adamlar -siz bize lastik vermediniz ki.. demesin?

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Savcılığa şikayet edin. Şikayetinizde lastikleri imhaya yollamış felan demeyin lastikleri aldılar geri vermiyorlar dolandırıldım deyin.

Ayrıca Michelin Türkiye İthalatcısının adını unvanını adresini bulun ve bu işi çözmezlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı ayrıca tazminat davası açacağınızı söyleyin. Bayinin sorumluluğu kadar Michelin'in de sorumluluğu var. Bu konularda aslında yabancı diliniz varsa en etkin çözüm uluslararası merkeze yazmakta, onlar bizim Türkiyedeki tiplerden çok daha fazla ilgileniyor emin olun. Türkiyeyi bir uyarıyorlar biranda her şey çözülüyor

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Tüketici Hakem Heyeti fiyat sınırı altında kalıyor sanırım 4 lastik. Onlara da başvurun bence. Tüm yazışma ve belgeleri delil olarak sunabilirsiniz. Bence %99 lehinize karar çıkar.

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

DB mode on ( Döner Bıcaklarıyla dalalım abi )

Elinizdeki lastik test raporuyla savcılığa şikayette bulunun 2013 üretimi 4 adet sıfır lastiğinizi alın. Butip şeyler dünyada zaten sadece türkiyede olur.

A. Can Şahin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ücret iadesini de mi kabul etmiyorlar nasıl iş bu? Tutanak tutmuş muydunuz lastikleri kontrole gönderirken? Yani adamlar -siz bize lastik vermediniz ki.. demesin?
    para iadesi bile istemedim, lastiklerde bi sıkıntı var bakınbakalım diye teste gönderdim, sonuç böyle çıktı. teslim tutanağı var elimde, bakalım artık.

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savcılığa şikayet edin. Şikayetinizde lastikleri imhaya yollamış felan demeyin lastikleri aldılar geri vermiyorlar dolandırıldım deyin.

Ayrıca Michelin Türkiye İthalatcısının adını unvanını adresini bulun ve bu işi çözmezlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı ayrıca tazminat davası açacağınızı söyleyin. Bayinin sorumluluğu kadar Michelin'in de sorumluluğu var. Bu konularda aslında yabancı diliniz varsa en etkin çözüm uluslararası merkeze yazmakta, onlar bizim Türkiyedeki tiplerden çok daha fazla ilgileniyor emin olun. Türkiyeyi bir uyarıyorlar biranda her şey çözülüyor
    pazartesi bu söylediğinizi deniyeceğim, inşallah çözüm olur.

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici Hakem Heyeti fiyat sınırı altında kalıyor sanırım 4 lastik. Onlara da başvurun bence. Tüm yazışma ve belgeleri delil olarak sunabilirsiniz. Bence %99 lehinize karar çıkar.
    İnşallah, hayırlısı artık

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DB mode on ( Döner Bıcaklarıyla dalalım abi )

Elinizdeki lastik test raporuyla savcılığa şikayette bulunun 2013 üretimi 4 adet sıfır lastiğinizi alın. Butip şeyler dünyada zaten sadece türkiyede olur.
    en güzel ve net çözüm ama şiddete karşıyız dimi?

FETHİ YILDIRIM
    fethican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 FNJ 62
    Edilen teşekkür: 24

geçmiş olsun en kısa sürede sorununuz çözülür inş.

bayinin ismini de verirseniz önünden bile geçmeyelim.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı fethican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun en kısa sürede sorununuz çözülür inş.

bayinin ismini de verirseniz önünden bile geçmeyelim.
    Çok geçmiş olsun ama seve seve ya lastiklerinizi yada paranızı verecekler. Tüketici derneklerine ve mahkemelerine de gidebilirsiniz. Ayrıca nette isimlerini yayabilirsiniz. Lastik bayisinin adını da yazın aklımızda olsun. Merak etmeyin sonunda siz kazanacaksınız inşallah.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

Energy saver Modelinden tam verim alabilmek için min. 50 km giderek lastikleri ısıtmalısınız.

Bu cevabı Michelin operasyonunda görevli Mühendis'ten almıştım. Aklınızda bulunsun istedim
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

Bende şubat ayı sonunda, michelin energy saver modeli almıştım. 15 jant için. hiç eski michelin kalitesi yoktu açıkçası, hem sert hemde yol tutuşu zayıftı. daha sonra 16 janta geçtim bu kez michelin primacy serisi aldım gayet memnunum. Her halükarda size lastikleri vermeleri lazım . bence önce karokola, sonra tüketici hakları mahkemesine kadar iletin durumu, geçmiş olsun.
    FIAT LINEA 1.3 EASY

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A. Can Şahin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234

Sorun çözüme kavuştu arkadaşlar.
    Konuyu açtığım gün michelin müşteri hizmetlerine mağduriyetimin giderilmesi için faks ve mail yoluyla 2 sayfalık ağır bir yazı göndermiştim.
    Bugün michelin genel müdürlüğünde yetkili birinden telefon geldi. Özür için 4 tane yeni lastik vermek istiyolarmış, bende biraz mırın kırın ettim, sonra kabul ettim, gerçekten mahçup olmuşlar sanki
    Arkadaşlar siz siz olun, yapılan haksızlık ve mağduriyetleri karşılıksız bırakmayın, hakkınızı herzaman arayın.

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

Alıntı Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açtığım gün michelin müşteri hizmetlerine mağduriyetimin giderilmesi için faks ve mail yoluyla 2 sayfalık ağır bir yazı göndermiştim.
    Bugün michelin genel müdürlüğünde yetkili birinden telefon geldi. Özür için 4 tane yeni lastik vermek istiyolarmış, bende biraz mırın kırın ettim, sonra kabul ettim, gerçekten mahçup olmuşlar sanki
    Arkadaşlar siz siz olun, yapılan haksızlık ve mağduriyetleri karşılıksız bırakmayın, hakkınızı herzaman arayın.
    gözün aydın hayırlı olsun

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı Punto_Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Ali can, mağduriyetinin giderilmesine sevindim.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Sevindim Ali , hayırlı olsun.Yeni lastiklerin ne olacak acaba bilgin var mı?
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Energy saver Modelinden tam verim alabilmek için min. 50 km giderek lastikleri ısıtmalısınız.

Bu cevabı Michelin operasyonunda görevli Mühendis'ten almıştım. Aklınızda bulunsun istedim
    saçmalığın daniskası belki gideceğim yol 50 km değil mesela ben işe gidiyorum aracımla iş yerimde eve 10 km falan ne yani lastik ısınsın diye 50km mi dolaşayım eğer bu gerçekse tamamen fiyasko en iyisi bridgestone

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Bence o lastiklerde sıkıntı vardı İmhaya ondan yolladılar..Varmı böyle bişey..Sen lastiği emanet edicen sormadan imha edicekler..Babasının malını imha ediyor sanki..Neyseki sorununuz çözüme kavuşmu..Geçmiş olsun..Ama sanki o seride bir sıkıntı varsa onu gizlemek için böyle bir durum oluşmuş gibi..Lastiklerde geri çağırma varmı

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A. Can Şahin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234

Alıntı omer06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözün aydın hayırlı olsun
    teşekkürler ömerim
    Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Ali can, mağduriyetinin giderilmesine sevindim.
    saol erdi çok şükür fazla uzamadan çözüme kavuştu.
    Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevindim Ali , hayırlı olsun.Yeni lastiklerin ne olacak acaba bilgin var mı?
    yine energy saver olur galiba ama cumartesi almaya gittiğimde tekrar bi araştırma yaparım.
    Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saçmalığın daniskası belki gideceğim yol 50 km değil mesela ben işe gidiyorum aracımla iş yerimde eve 10 km falan ne yani lastik ısınsın diye 50km mi dolaşayım eğer bu gerçekse tamamen fiyasko en iyisi bridgestone
    50km tam bi saçmalık zaten, doğruluk payı tartışılır. doğruysa energy saverlar uzun yol lastiği olarak satılmalı bence.

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Bana kalırsa arkadaşım lastikleri aldığında aracına taktırmadan git sat bunuda belirt firmaya bunlarıda söyle gidip başka firmadan lastik alacağım de. bana bu şekilde bi uygulama yapsalar o lastik markasından lastik almam irdaha