Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ücret iadesini de mi kabul etmiyorlar nasıl iş bu? Tutanak tutmuş muydunuz lastikleri kontrole gönderirken? Yani adamlar -siz bize lastik vermediniz ki.. demesin?
para iadesi bile istemedim, lastiklerde bi sıkıntı var bakınbakalım diye teste gönderdim, sonuç böyle çıktı. teslim tutanağı var elimde, bakalım artık.

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Savcılığa şikayet edin. Şikayetinizde lastikleri imhaya yollamış felan demeyin lastikleri aldılar geri vermiyorlar dolandırıldım deyin.

Ayrıca Michelin Türkiye İthalatcısının adını unvanını adresini bulun ve bu işi çözmezlerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı ayrıca tazminat davası açacağınızı söyleyin. Bayinin sorumluluğu kadar Michelin'in de sorumluluğu var. Bu konularda aslında yabancı diliniz varsa en etkin çözüm uluslararası merkeze yazmakta, onlar bizim Türkiyedeki tiplerden çok daha fazla ilgileniyor emin olun. Türkiyeyi bir uyarıyorlar biranda her şey çözülüyor
pazartesi bu söylediğinizi deniyeceğim, inşallah çözüm olur.

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüketici Hakem Heyeti fiyat sınırı altında kalıyor sanırım 4 lastik. Onlara da başvurun bence. Tüm yazışma ve belgeleri delil olarak sunabilirsiniz. Bence %99 lehinize karar çıkar.
İnşallah, hayırlısı artık

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DB mode on ( Döner Bıcaklarıyla dalalım abi )

Elinizdeki lastik test raporuyla savcılığa şikayette bulunun 2013 üretimi 4 adet sıfır lastiğinizi alın. Butip şeyler dünyada zaten sadece türkiyede olur.
en güzel ve net çözüm ama şiddete karşıyız dimi?