yarın inşallah güzel haberlerinizi duyarız..
yarın inşallah güzel haberlerinizi duyarız..
Aramamakta ısrarlılar günceli...!
Onuda sordum 2011 model araç aldım üzerindeki lastik 2010 model artı bu lastik fi tarihinden kalma 2004 model puntomunda orjinal üzerinde bu model lastik vardı bu lastikten hiçbir goodyear bayiinde yok üretimden kalkmış bir lastik yarın 1 tanesi gümlese nerden bulacağım aynısından diye sordum oda kem küm etti bizi arayın biz buluruz goodyear muhakkak muadilini çıkarır gibi laflar etti muadilini napim aynısı olmadıktan sonra dedim bayilerdeki araçları inceledim kimi brigstone kimi continental kimi pirelli fakat nedense benimki goodyear dedim..
Muadilini bulamıyorlarki,bridgestone teklif ediyorlar,muadil bumudur...?
Gün içinde abartısız bir şekilde belki 30 aramadan sonra benim şikayet dosyamla ilgilenen beyefendiye ulaşabildim,olay tamamen olmasada çözülme aşamasındaymış,en kısa zamanda bana geri döneceklermiş,umarım 50 yaşıma gelmeden geri dönerler...![]()
Benide dün aramışlar ancak telefonum sessizde kalmış ve ben duymamışım. Sonra ben onları aradım.Tekrar arasınlar bilgi versinler son durum hakkında dedim.Tamam dediler ama ne arayan var ne soran.
bir günlük aradan sonra yine buradayım
mustafa abi, şimdi müşteri hizmetlerinden aradılar, goodyear ile yapılan anlaşma gereği araçların üzerinde bulunan ve piyasada bulunmayan goodyear gt3 model lastiklerimizi fiat tedarikçisi tarafından temin edileceğini ve sizin eksik lastiğinizin ücreti karşılığı verileceğini.
bu tip sıkıntı yaşayan tüm kullanıcıların müşteri hizmetleri ve fiat servisleri ile temasa geçmesini ve maduriyet yaşanmadan sıkıntının giderileceği söylendi.
sen artık bana söylenenlerin doğrulunu teyit edersin, merakla bekliyorum.
Mustafa bey,
Şikayetime istinaden az önce fiat müşteri hizmetlerinden Nil hanım aradı. Good Year bu lastikleri bizim için üretmeye devam ediyor ve lastiklerinizle ilgili herhangi bir problem yaşadağınızda Fiat bayileri bu lastiği temin edebiliyor dedi. Özellikle belirttim bayinin bu lastiği temin edemediğini söyledim. Kabul etmedi. O anda bayinin bilgisizliği olmuştur dedi.
Peki o halde bu bilgiyi aynı bayiye tekrar iletiriz bakalım lastik temin edilebilecek mi dedim.Edileceğini idda etti.
Sizden ricam aynı bayiye bu bilgiyi iletebilir misiniz ?
Sanırım Serdarla beni aynı anda aramışlar![]()
Üstte yazdığım gibi dün defalarca yaptığım girişimlerden sonra onlar bana değil ben ulaştım bu dosyaya bakan Burak bey e,benzer şeyler söyledi netice almadan buraya yazmak istemedim esasında,bu lastiğin üretimden kalktığını bana söyleyen Fiat bayisi ve yetkili sevisidir,dün konuştuğum Burak isimli arkadaşta bu lastiklerin artık piyasa için üretilmediğini sadece Fiat için üretildiğini ve servisin Goodyear ile irtibata geçip bana 1 adet lastik tedarik edeceğini söyledi.
Şayet bu doğruysa lastiği yarılan ve lastik ihtiyacı olan bir Fiat Evo kullanıcısı bu lastiği piyasadan bulamayacak,yetkili servise gidip lastiğin gelmesini bekleyecek,piyasada olmayan bir lastik serviste kaç paradan satılılacak burasıda muallakta kalan bir konu ve temin edilme süresi ne olacak...?
bu lastiklere birşey olursa gidipte servisten bekleyip aynısını almam dediğiniz gibi kim bilir ne fiyat verecekler bu lastiklerin sağlam gideceği 30-35 bin , alırsam bridgestone turanza er300 gibi kaliteli bir lastik alırım tepe tepe kullanırım![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Eski puntomun ilk lastikleri goodyear dı uzunda gitti bigün baktım balon yapmış gittim brigstone turanza er300 dü sanırsam hiç memnun kalmadım çabuk sertleşti yol tutuşu iyi değildi yolda mercimek kadar taş denkgelse lastiğe sesten durulmuyordu inanın arabadan soğmaya başlamıştım sonra eskimesini beklemeden 4 adet dunlop sp sport 300 marka lastik aldım mükemmeldi aracımın lastikleri eskisin tek alacağım lastik dunlop sp sport300...tabi bu benim şahsi görüşüm..
servıs kac para der acaba bu lastıklere bu fırmalar bızı yoluncak kaz gıbı goruyor basaka bısey degıl aynı bankaların aldıgı karar gıbı bugunden sonra bankalar gıse ıslemlerı ıcın 1 tl ıslem bası ucret alıcaklarını acıkladı soygun soygun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri