Sayfa 7/11 İlkİlk ... 34567891011 SonSon
219 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Evo'sunda Goodyear GT3 Lastik olanlar DİKKAT !

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Alıntı tuncaykcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bana garanti belgesi vermediler sadece kullanım kılavuzu var bu bayilerin işine akıl sır ermiyor....
    Teyp kullanım klavuzu-Garanti belgesi-Araç kullanım klavuzu bir dosya içerisinde tarafımıza teslim edildi...

Emre Sahin
    emresahin83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 20

yarın inşallah güzel haberlerinizi duyarız..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı emresahin83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın inşallah güzel haberlerinizi duyarız..
    Burada konuyu gündeme getirince beni aramaktan vazgeçtiler sanırım,ama hata yapıyorlar...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Aramamakta ısrarlılar günceli...!

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramamakta ısrarlılar günceli...!
    Beni tekrar aradılar bu aralar butür problemlerin yaşandığını garanti kitapçıklarında hata olduğunu v.s söylediler düzeltilmiş kitapçık göndereceklerini söylediler v.s v.s tamda Fiat'tan beklenen bir cevap...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni tekrar aradılar bu aralar butür problemlerin yaşandığını garanti kitapçıklarında hata olduğunu v.s söylediler düzeltilmiş kitapçık göndereceklerini söylediler v.s v.s tamda Fiat'tan beklenen bir cevap...
    Kitapçık düzelse ne olur,üretimden kalmış bir lastik modelindeki ayıplarını örtüyormu...?

A CL
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri

Kitapçık düzelse ne olur,üretimden kalmış bir lastik modelindeki ayıplarını örtüyormu...?
    Onuda sordum 2011 model araç aldım üzerindeki lastik 2010 model artı bu lastik fi tarihinden kalma 2004 model puntomunda orjinal üzerinde bu model lastik vardı bu lastikten hiçbir goodyear bayiinde yok üretimden kalkmış bir lastik yarın 1 tanesi gümlese nerden bulacağım aynısından diye sordum oda kem küm etti bizi arayın biz buluruz goodyear muhakkak muadilini çıkarır gibi laflar etti muadilini napim aynısı olmadıktan sonra dedim bayilerdeki araçları inceledim kimi brigstone kimi continental kimi pirelli fakat nedense benimki goodyear dedim..

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Muadilini bulamıyorlarki,bridgestone teklif ediyorlar,muadil bumudur...?

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Gün içinde abartısız bir şekilde belki 30 aramadan sonra benim şikayet dosyamla ilgilenen beyefendiye ulaşabildim,olay tamamen olmasada çözülme aşamasındaymış,en kısa zamanda bana geri döneceklermiş,umarım 50 yaşıma gelmeden geri dönerler...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Benide dün aramışlar ancak telefonum sessizde kalmış ve ben duymamışım. Sonra ben onları aradım.Tekrar arasınlar bilgi versinler son durum hakkında dedim.Tamam dediler ama ne arayan var ne soran.

SERDAR ERKEK
    serkek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

bir günlük aradan sonra yine buradayım

mustafa abi, şimdi müşteri hizmetlerinden aradılar, goodyear ile yapılan anlaşma gereği araçların üzerinde bulunan ve piyasada bulunmayan goodyear gt3 model lastiklerimizi fiat tedarikçisi tarafından temin edileceğini ve sizin eksik lastiğinizin ücreti karşılığı verileceğini.
    bu tip sıkıntı yaşayan tüm kullanıcıların müşteri hizmetleri ve fiat servisleri ile temasa geçmesini ve maduriyet yaşanmadan sıkıntının giderileceği söylendi.

sen artık bana söylenenlerin doğrulunu teyit edersin, merakla bekliyorum.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozgur Symnoglu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Mustafa bey,

Şikayetime istinaden az önce fiat müşteri hizmetlerinden Nil hanım aradı. Good Year bu lastikleri bizim için üretmeye devam ediyor ve lastiklerinizle ilgili herhangi bir problem yaşadağınızda Fiat bayileri bu lastiği temin edebiliyor dedi. Özellikle belirttim bayinin bu lastiği temin edemediğini söyledim. Kabul etmedi. O anda bayinin bilgisizliği olmuştur dedi.

Peki o halde bu bilgiyi aynı bayiye tekrar iletiriz bakalım lastik temin edilebilecek mi dedim.Edileceğini idda etti.

Sizden ricam aynı bayiye bu bilgiyi iletebilir misiniz ?

Ozgur Symnoglu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Sanırım Serdarla beni aynı anda aramışlar

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Gün içinde abartısız bir şekilde belki 30 aramadan sonra benim şikayet dosyamla ilgilenen beyefendiye ulaşabildim,olay tamamen olmasada çözülme aşamasındaymış,en kısa zamanda bana geri döneceklermiş,umarım 50 yaşıma gelmeden geri dönerler...
    Alıntı serkek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir günlük aradan sonra yine buradayım

mustafa abi, şimdi müşteri hizmetlerinden aradılar, goodyear ile yapılan anlaşma gereği araçların üzerinde bulunan ve piyasada bulunmayan goodyear gt3 model lastiklerimizi fiat tedarikçisi tarafından temin edileceğini ve sizin eksik lastiğinizin ücreti karşılığı verileceğini.
    bu tip sıkıntı yaşayan tüm kullanıcıların müşteri hizmetleri ve fiat servisleri ile temasa geçmesini ve maduriyet yaşanmadan sıkıntının giderileceği söylendi.

sen artık bana söylenenlerin doğrulunu teyit edersin, merakla bekliyorum.
    Alıntı ozgurse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa bey,

Şikayetime istinaden az önce fiat müşteri hizmetlerinden Nil hanım aradı. Good Year bu lastikleri bizim için üretmeye devam ediyor ve lastiklerinizle ilgili herhangi bir problem yaşadağınızda Fiat bayileri bu lastiği temin edebiliyor dedi. Özellikle belirttim bayinin bu lastiği temin edemediğini söyledim. Kabul etmedi. O anda bayinin bilgisizliği olmuştur dedi.

Peki o halde bu bilgiyi aynı bayiye tekrar iletiriz bakalım lastik temin edilebilecek mi dedim.Edileceğini idda etti.

Sizden ricam aynı bayiye bu bilgiyi iletebilir misiniz ?
    Üstte yazdığım gibi dün defalarca yaptığım girişimlerden sonra onlar bana değil ben ulaştım bu dosyaya bakan Burak bey e,benzer şeyler söyledi netice almadan buraya yazmak istemedim esasında,bu lastiğin üretimden kalktığını bana söyleyen Fiat bayisi ve yetkili sevisidir,dün konuştuğum Burak isimli arkadaşta bu lastiklerin artık piyasa için üretilmediğini sadece Fiat için üretildiğini ve servisin Goodyear ile irtibata geçip bana 1 adet lastik tedarik edeceğini söyledi.
    Şayet bu doğruysa lastiği yarılan ve lastik ihtiyacı olan bir Fiat Evo kullanıcısı bu lastiği piyasadan bulamayacak,yetkili servise gidip lastiğin gelmesini bekleyecek,piyasada olmayan bir lastik serviste kaç paradan satılılacak burasıda muallakta kalan bir konu ve temin edilme süresi ne olacak...?

A CL
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri

Üstte yazdığım gibi dün defalarca yaptığım girişimlerden sonra onlar bana değil ben ulaştım bu dosyaya bakan Burak bey e,benzer şeyler söyledi netice almadan buraya yazmak istemedim esasında,bu lastiğin üretimden kalktığını bana söyleyen Fiat bayisi ve yetkili sevisidir,dün konuştuğum Burak isimli arkadaşta bu lastiklerin artık piyasa için üretilmediğini sadece Fiat için üretildiğini ve servisin Goodyear ile irtibata geçip bana 1 adet lastik tedarik edeceğini söyledi.
    Şayet bu doğruysa lastiği yarılan ve lastik ihtiyacı olan bir Fiat Evo kullanıcısı bu lastiği piyasadan bulamayacak,yetkili servise gidip lastiğin gelmesini bekleyecek,piyasada olmayan bir lastik serviste kaç paradan satılılacak burasıda muallakta kalan bir konu ve temin edilme süresi ne olacak...?
    Abi muhtemelen ellerinde bu lastiklerden epeyi vardır enazından hali hazırda satış için bekleyen evolardan tepkilere istinaden söküp stoğa almışlardır bunlar

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi muhtemelen ellerinde bu lastiklerden epeyi vardır enazından hali hazırda satış için bekleyen evolardan tepkilere istinaden söküp stoğa almışlardır bunlar
    Aklıma gelenleri yazıyorsun kardeşim...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

bu lastiklere birşey olursa gidipte servisten bekleyip aynısını almam dediğiniz gibi kim bilir ne fiyat verecekler bu lastiklerin sağlam gideceği 30-35 bin , alırsam bridgestone turanza er300 gibi kaliteli bir lastik alırım tepe tepe kullanırım
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

A CL
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu lastiklere birşey olursa gidipte servisten bekleyip aynısını almam dediğiniz gibi kim bilir ne fiyat verecekler bu lastiklerin sağlam gideceği 30-35 bin , alırsam bridgestone turanza er300 gibi kaliteli bir lastik alırım tepe tepe kullanırım
    Eski puntomun ilk lastikleri goodyear dı uzunda gitti bigün baktım balon yapmış gittim brigstone turanza er300 dü sanırsam hiç memnun kalmadım çabuk sertleşti yol tutuşu iyi değildi yolda mercimek kadar taş denkgelse lastiğe sesten durulmuyordu inanın arabadan soğmaya başlamıştım sonra eskimesini beklemeden 4 adet dunlop sp sport 300 marka lastik aldım mükemmeldi aracımın lastikleri eskisin tek alacağım lastik dunlop sp sport300...tabi bu benim şahsi görüşüm..

turker tosun
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    16 jht 38
    Edilen teşekkür: 288

servıs kac para der acaba bu lastıklere bu fırmalar bızı yoluncak kaz gıbı goruyor basaka bısey degıl aynı bankaların aldıgı karar gıbı bugunden sonra bankalar gıse ıslemlerı ıcın 1 tl ıslem bası ucret alıcaklarını acıkladı soygun soygun

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 34567891011 SonSon