Hayatta olamaz öyle bişey.Adamlar bir daha italyadan araç ithalatı yapmaz valla. avrupada çoktaan €4 motor kalkmışken bize hala gönderiyolar.gene söylüyorum bu adamlar bizi hiç bir zaman sevmicek.
Hayatta olamaz öyle bişey.Adamlar bir daha italyadan araç ithalatı yapmaz valla. avrupada çoktaan €4 motor kalkmışken bize hala gönderiyolar.gene söylüyorum bu adamlar bizi hiç bir zaman sevmicek.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
merhaba benim aracada aynı lastikleri takmışlar üretimi biten bi ürünü sıfır araca takma saçmalığıda ne anlamadım gitti bende müşteri hizmetlerini arayacağım bakalım ne cevap alacağız
Şikayetime istinaden fiat çağrı merkezi az önce beni aradı. Şikayeti kaydettiklerini ve en kısa zamanda dönüş yapacaklarını söylediler. Küçük bir gelişme ama bakalım devamı gelicek mi ? Sizleri arayan var mı ?
Syg,
Facebook'ta birde böyle bir grup buldum arkadaşlar.
--------------
DİKKAT ! RENAULT VE GOODYEAR'IN CAN GÜVENLİĞİ KONUSUNDAKİ BÜYÜK SUÇLARI !! | Facebook
aracın kullanma kılavuzu ve garanti belgesinin içinde olduğu mavi kaplı kalıba arabayı temizlerken bir bakayım dedim , garanti belgesinin kitapçığındaki ilk sayfada bir etiket gördüm Lastik : Continental yazıyor ama Fiat araca GoodYear GT3 takmış işe bak , sizde de böyle mi ?
resim ekledim
Konu EvoKoray tarafından (03/04/2011 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Benim garanti belgesindede lastik markası için "vartov" yazıyor...Ben böyle bir marka bile duymadım...
bende arandım aracı aldıgınız bayıye goturdunuzmu dıye sordu bende bursa bırmot fabrıkanızın yanındakı deyınce daha fazla uzatmadı bayıye gotursem ne olur dedım ana merkeze sormadan ıslem yapabıleceklermı dedım ses yok konu ıncelemeye alındı dedı yıne sıze ulasıcaz dedı beklıyorum dedım
Fiat'ın mantığını bir türlü çözemedim...
Bagajdaki Lambayı takmaz,
Bagajda çakmak yeri yapar takmaz,
Araç içi kapı üstlerinde kol tutacakları boş bırakır,
Kimi araca Continental, kimi araca gt3, kimine ise bridstone takar...
Allah aşkına bu nasıl bir satış stratejisi?
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Bende de 2011 GP var lastikleri Continantal...
FİAT![]()
bugün beni de aradılar, fakat arayan çağrı merkezinin elemanı olduğu için teknik olarak hiçbir cevap veremedi, beni bayiiye yönlendir di
ama bu işin peşini bırakmamamız lazım hepimiz sürekli bastıralım bu lastiklerin yenileri ile değişimini talep ettim ne diyeceğini sapıttı size konuyu inceleyip döneceğiz dediler![]()
arkadaşlar.bunlar hala Türkiyeyi 3 dünya ülkesi zannediyorlar.avrupa birliği ayağı ile biz 70 milyonluk Türkiye onlar için biz büyük bir pazarız.bu süreç 1950 lerden sonra gelişen dışa bağımlı politikaların sonucudur. sen üretme biz verelim,sen yapma biz ucuza yapalım.sana verelim bunların alayına okuyorum?ayıp vatandaşın bir takım şartlarını zorluyarak ,ayrıca en yüksek yakıt kullanmayı göze alarak edindiğiaraçlarını ağız tadıyla kullandırtmıyorlar.yok orayla görüş .yok burayla görüş.ne bu ........![]()
bakın ne buldum.
https://www.goodyear.eu/tr_tr/images...ar_26_Mart.pdf
26 mart tarihli resmi fiyat listesi.
bilin bakalım burda bizim malum gt3 modeli var mı? tabii ki de YOK ....
Benim 1.3 95 Dualogic c.tesi aldığım aracımdakide Continental çıktı.
bendeki lastiklerde bu....
Active modellerinde Pirelli kullanıyorlar,ebat 185x65x15 olunca genelde Goodyear GT3 kullanmışlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri