Sayfa 5/11 İlkİlk 123456789 ... SonSon
222 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Evo'sunda Goodyear GT3 Lastik olanlar DİKKAT !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

bendeki lastiklerde bu....

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Active modellerinde Pirelli kullanıyorlar,ebat 185x65x15 olunca genelde Goodyear GT3 kullanmışlar...

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Arkadaşlar dün akşam merkezi aradım şikayetimi dile getirdim.bana önce bayimle görüşmemi söylediler. elbette bayinin merkezden bi talimat almadan iş yapamıcanı biliyorum.ben gene de peki yarın bayimle bi görüşeyim dedim.yaklaşık 1 saat önce aradım.aracı bu lastiklerle almak istemiyorum dedim sebebini de güzelce anlattım.satış elemanı bayan şaşırdı tabi. ve o da bi merkezle görüşün dedi. ben de takrar aradım ısrarcı bir şekilde çoktan üretimden kalmış lastiklerle aracı kesinlikle teslim almıcamı şuan üretimde olan uygun lastiklerle değiştirilmesini istediğimi söyledim. şikayetimin değerlendiriliceni en kısa zamanda dönüceklerini söylediler.beklicez artık.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

benimki de gt3 ve ilginçtir, kışlıkları yeni çıkarttım ve gt3 leri taktım ve çok ses yaptığını farkettim. Hani kışlık bile daha fazla ses yapar ya, uyduruk bir marka kış lastiği almıştım syron marka ama inanın çok daha sessizdi.

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimki de gt3 ve ilginçtir, kışlıkları yeni çıkarttım ve gt3 leri taktım ve çok ses yaptığını farkettim. Hani kışlık bile daha fazla ses yapar ya, uyduruk bir marka kış lastiği almıştım syron marka ama inanın çok daha sessizdi.
    Sesini geçtik lastiklerin devamı olsun yeter bizim için...

SERDAR ERKEK
    serkek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

bugün yine müşteri hizmetleri ile bu konuyu görüştüm teknik olarak ilk önce madur olmamız gerekiyormuş yani mustafa abim gibi ilk önce lastiğimiz hasar görecekmiş ondan sonra bu şikayetimizi servis çözemezse müşteri ilişkileri ile görüşecekmişiz.

bende mustafa abiyi ve sıkıntı yaşanan olayı bir kere daha anlattım,

mustafa beyle konuyu görüşeceklerinin fakat bizler için net olarak bir şey yapamayacaklarını söylediler.

abi sizinle görüştüler mi? ve ne dediler?

yaa burda bu konuyu resmi olarak yukarı fiat içerisine taşıyabilecek hiç bir kimse yok mu?

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı serkek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün yine müşteri hizmetleri ile bu konuyu görüştüm teknik olarak ilk önce madur olmamız gerekiyormuş yani mustafa abim gibi ilk önce lastiğimiz hasar görecekmiş ondan sonra bu şikayetimizi servis çözemezse müşteri ilişkileri ile görüşecekmişiz.

bende mustafa abiyi ve sıkıntı yaşanan olayı bir kere daha anlattım,

mustafa beyle konuyu görüşeceklerinin fakat bizler için net olarak bir şey yapamayacaklarını söylediler.

abi sizinle görüştüler mi? ve ne dediler?

yaa burda bu konuyu resmi olarak yukarı fiat içerisine taşıyabilecek hiç bir kimse yok mu?
    Henüz arayan soran yok,çok fazla bir teknik detaya girdik sanırım,işin içinden çıkamadı Fiat yetkilileri...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bayide lastiklerin üretim tarihini bulamamışlardı,lastiğin iç kısmında yazıyormuş,az önce buldum bu tarihi,2010 yılı 33. hafta üretimi bendeki lastikler,yani 9.aya denk geliyor...

SERDAR ERKEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz

benim lastikler ankarada depoda en az iki hafta daha ankaraya gidemem o yüzden imalat tarihini bilmiyorum

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bir mail daha gönderdik şimdi,henüz arayan soran yok Fiat yetkililerinden ve ilginçtir forumda Fiat firmasında çalışanlarımız var en ufak tepki veya yardımları olmuyor bu konuda...

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir mail daha gönderdik şimdi,henüz arayan soran yok Fiat yetkililerinden ve ilginçtir forumda Fiat firmasında çalışanlarımız var en ufak tepki veya yardımları olmuyor bu konuda...
    Fiat çalışanlarından bizi desteklemelerini bekleyemeyiz Mustafa Bey..Beklersek yanlış yapmış oluruz.

SERDAR ERKEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz

bu çok ciddi bir konu olmasına rağmen konu sadece bir kaç kişi üzerinden dönüyor,
    hani punto kardeşliği hani nerde ???
    açıkcası ben aranıza yeni girmiş bir kişiyim, yazılanlara bakıyorum bi xenon hakkında, bi çelik jant hakkında veya müzik sistemleri hakkında bir sürü yorum ve araştırma yapılmış olmasına rağmen bu kadar ciddi bir konuda küçük bir topluluk olduğumuzu düşünüyorum ve buda beni üzüyor...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı serkek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu çok ciddi bir konu olmasına rağmen konu sadece bir kaç kişi üzerinden dönüyor,
    hani punto kardeşliği hani nerde ???
    açıkcası ben aranıza yeni girmiş bir kişiyim, yazılanlara bakıyorum bi xenon hakkında, bi çelik jant hakkında veya müzik sistemleri hakkında bir sürü yorum ve araştırma yapılmış olmasına rağmen bu kadar ciddi bir konuda küçük bir topluluk olduğumuzu düşünüyorum ve buda beni üzüyor...
    Duyarlı insanların olduğunu görmek sevindirici bir şey...
    Bugün benim başlattığım olay çok önemli esasında,burada sadece ben değil,Punto Evo kullanan ve bu lastiklerle aracını teslim alan herkes kandırıldı,hep birlikte hareket edilirse neticeye ulaşırız,yok banane adamın tek lastiği patlamış gitsin başka marka bir stepne alıp taksın derseniz , bu gibi firmalar tarafından önemsenmemeye devam ediliriz...
    Burada sadece bizler değil Tofaş firmasıda Fiat tarafından kandırılmış durumda arkadaşlar,ne verirsem sende onu halkına sat arkasını nasıl olsa kimse aramaz zihniyeti var Fiat firmasında...

mst mst
    N-ciniir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

maalesef benim de goodyear lastiklerim var..
    Fiat büyük ayıp etmiş. acaba piyasada başka marka araçlarda da bu lastikler takılı olarak teslim eden var mı?

ümit yıldırım
    umut07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Bende aracımı ocak ayında aldım, lastiklerim malesef GT3, fiat iletişim formuna şikayetimi bildirdim. Bugün aradılar mailinizi merkeze iletiyoruz onaylıyormusunuz dediler sadece bende onayladım. Bana dönülecekmiş bakalım ne olacak.
    Konu umut07 tarafından (04/04/2011 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

SERDAR ERKEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz

citroen 2008 yılına kadar lastik firmaları ile anlaşıyormuş ve normal markaların kalitesinden biraz daha düşük kalitede ve piyasa satışı yapılmayan bu lastikleri üretim bandından çıkardığı sıfır araçlarına takıyormuş.
    fakat gelen şikayetler ve kamuoyu üzerindeki olumsuz neticeleri sonucunda bu işi sona erdirmiş. (bugün citroen bayii olan arkadaş anlattı bunları)
    bunu bizde başarabiliriz ama 3 - 5 işi ile bu olmaz daha kalabalık olmalıyız.
    bugün müşteri hizmetleri ile konuşurken önce isim vermeden mustafa abinin mevzuğunu bir kere daha yaptık ve adamlar bir kaç dakika bekledikten sonra mustafa usta mı arkadaşınızın ismi dediler
    bakalım görecez bizlere ne diyecekler çok merak ediyorum, özellikle mustafa abi size ne söyleyecekler bu çok önemli.

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Fiat firması adımızı ezberlemiş anlaşılan,bana geri dönen yok henüz,bu işi çözene kadar işin peşini bırakmam,hukuksal mücadeleden tutunda basın organlarına kadar bu konuyu gündemde tutarım...

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Benim lastiklerim GT3 degil di zaten sonrasından jantlar ile birlikte değiştirdim ama konunuzda sonuna kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum..Bu tarz şeyler mide bulandırıcı geliyor bana.O şikayeti iletiyo.Öbürü onaylıyomusunuz diyo birisi size geri dönücez diyo fln filan..Bu kadar günlerce düşünecek ne var..Belli ki hata yapılmış, müşterilerin dolaylı yoldan hakkı yenmiş ve bu vesileyle güveni kırılmış.Biran evvel sonuca bağlamalarını ve adam gibi yardımcı olmalarını temenni ederim.
    This is not personel, just business..

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

servo motorunda olduğu gibi bunu fiat a kabul ettirebilirsek siz arkadaşlarımızın evolarının lastikleri değişir inşallah..

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

turker tosun
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    16 jht 38
    Edilen teşekkür: 288

ama toplasan kac kısıyız fıat merkeze bıldırımde olan 5 kısı varmıyız acaba merak ettım bana kım garantı verebılır lastıgıının yarılmayacagını bugun Mustafa abıye olur yarın bana veya baska bır arkadasa bence toplu hareket etmelıyız edelım

Sayfa 5/11 İlkİlk 123456789 ... SonSon