Sayfa 8/11 İlkİlk ... 4567891011 SonSon
219 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Evo'sunda Goodyear GT3 Lastik olanlar DİKKAT !

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Goodyear bu GT3 lerin üretimini kesinlikle durdurmuş ve kimseye özel üretimleri yokmuş,Goodyear Genel Müdürlüğü arayıp teyit ettirdim...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Puntocuların bu kadar baskısından sonra Fiat Goodyear'a aynı lastiği ürettirsin bi zahmet.

fatih vural
    uzman punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 0

Sevgili arkadaşlar;
    bu konudaki net bilgiyi ben size ileteyim. Fiat yetkili servisleri aynı zamanda goodyear yetkili servisidir. Goodyear merkezi ile fiat yetkiliservisleri arasında gt-3 lastik temini için anlaşma vardır. Hatta şu an tofaş fabrikada üretimde birçok modelde dahi gt-3 goodyear lastik kullanılmaktadır. Dolayısıyla lastiğin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir.
    Sanırım konu , goodyear bayileri arasındaki bir yanlış anlaşılmadan ortaya çıkmış olabilir.
    Böyle bir sorun yaşarsanız her sorunu çözen fiat yetkili servislerine başvurursanız sorununuz çözülecektir....

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı uzman punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlar;
    bu konudaki net bilgiyi ben size ileteyim. Fiat yetkili servisleri aynı zamanda goodyear yetkili servisidir. Goodyear merkezi ile fiat yetkiliservisleri arasında gt-3 lastik temini için anlaşma vardır. Hatta şu an tofaş fabrikada üretimde birçok modelde dahi gt-3 goodyear lastik kullanılmaktadır. Dolayısıyla lastiğin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir.
    Sanırım konu , goodyear bayileri arasındaki bir yanlış anlaşılmadan ortaya çıkmış olabilir.
    Böyle bir sorun yaşarsanız her sorunu çözen fiat yetkili servislerine başvurursanız sorununuz çözülecektir....
    Merhaba,bu konu için üye olduğunuzu tahmin ediyorum,Fiat yetkili servisi bana Goodyear GT3 lastiklerinin üretiminin durduğunu ve bunun yerine Bridgestone lastik alabileceğimi söyledi,servisin lastiği araştırdığı bayiler Goodyear'ın değil Fiat bayileridir.
    Goodyear Bayilerini arayaraak lastik soran benim,hiçbirinde bu model ve ebatta lastik yok ve ortak cevapları bu lastiğin üretimden kalktığı yönündedir.
    1 haftadır sorrunuma adam gibi cevap veren bir müşteri temsilcisi beni aramadı,kendi çabalarımla dosyamızın olduğu Burak Beye ulaştığımda bu lastiğin özel olarak Fiat için üretildiğini ve lastik bulununca beni arayacakları söylendi.
    Goodyear Genel Müdürlüğü arayarak müşteri hizmetlerine konuyu bildirdiğimde kesinlikle bu modelin üretimden kaldırıldığını ve özel bir imalatın söz konusu olmadı söylendi.
    Anladığım kadarıyla Fiat Müşteri Hizmetlerinde çalışıyorsunuz,telefon numaram sizde vardır,arayın konuşalım Fatih bey...

5. Bu mesajı için 2 kişi USTA'ye teşekkür etti:

tuncay bademci
    yatırım danışmanı tborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,bu konu için üye olduğunuzu tahmin ediyorum,Fiat yetkili servisi bana Goodyear GT3 lastiklerinin üretiminin durduğunu ve bunun yerine Bridgestone lastik alabileceğimi söyledi,servisin lastiği araştırdığı bayiler Goodyear'ın değil Fiat bayileridir.
    Goodyear Bayilerini arayaraak lastik soran benim,hiçbirinde bu model ve ebatta lastik yok ve ortak cevapları bu lastiğin üretimden kalktığı yönündedir.
    1 haftadır sorrunuma adam gibi cevap veren bir müşteri temsilcisi beni aramadı,kendi çabalarımla dosyamızın olduğu Burak Beye ulaştığımda bu lastiğin özel olarak Fiat için üretildiğini ve lastik bulununca beni arayacakları söylendi.
    Goodyear Genel Müdürlüğü arayarak müşteri hizmetlerine konuyu bildirdiğimde kesinlikle bu modelin üretimden kaldırıldığını ve özel bir imalatın söz konusu olmadı söylendi.
    Anladığım kadarıyla Fiat Müşteri Hizmetlerinde çalışıyorsunuz,telefon numaram sizde vardır,arayın konuşalım Fatih bey...
    mustafa usta sonuna kadar yanınızdayım aracım otoprkta bugün yarın bakacağım benim sorunum bambaşka aracın uygunluk belgesine 66kw yazıldığı için yanlışlıkla benim evom 70 kw(95bg) olduğu halde ruhsatta 66kw(90bg) yazıyor ilettik konuyu umarım çözerler...yoksa faturaya aykırı mal satışı çok su götürür...
    Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa usta sonuna kadar yanınızdayım aracım otoprkta bugün yarın bakacağım benim sorunum bambaşka aracın uygunluk belgesine 66kw yazıldığı için yanlışlıkla benim evom 70 kw(95bg) olduğu halde ruhsatta 66kw(90bg) yazıyor ilettik konuyu umarım çözerler...yoksa faturaya aykırı mal satışı çok su götürür...
    Uygunluk belgesinde 66 kw yazılmışsa doğru olanda budur,o belgede hata olacağını sanmıyorum.

tuncay bademci
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz

Uygunluk belgesinde 66 kw yazılmışsa doğru olanda budur,o belgede hata olacağını sanmıyorum.
    fiat ın evo da 66kw aracı yok ...bana özel mi üretmişler
    eğer 66kw doğru olduğunu iddaaederlerse o daha da kötü ayıplı mal satışı sözkonusudur hukukçular haklarımı çok iyi anlattılar...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

fiat ın evo da 66kw aracı yok ...bana özel mi üretmişler
    eğer 66kw doğru olduğunu iddaaederlerse o daha da kötü ayıplı mal satışı sözkonusudur hukukçular haklarımı çok iyi anlattılar...
    Uygunluk belgesi kişiye özel değil bildiğim kadarıyla,satılan bütün ticari malların özellikleri aynıdır.
    Garanti belgesinde Michelin yazıpta araçta Goodyear lastik olması ayıplı mala girmiyormu sizce...?

tuncay bademci
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz

Uygunluk belgesi kişiye özel değil bildiğim kadarıyla,satılan bütün ticari malların özellikleri aynıdır.
    Garanti belgesinde Michelin yazıpta araçta Goodyear lastik olması ayıplı mala girmiyormu sizce...?
    bir hukukçuyla görüşmek gerekir...eğer sorunun çözümüyle ilgili zaman kıstaslarına da hukukçu gözüyle sorgulatmalı...sunulan çözüm yada çözümsüzlükle ilgili hukuki süreç gözden geçirilmeli...mahkeme ve tüketici hakları açısından süreçler öncelikle araştırılmalı...ben bu hafta yoğunum ama eşim iyi araştırıyor haklarını...bilgim olursa aktarırım...yok mu forumda bir hukukçu?

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bir hukukçuyla görüşmek gerekir...eğer sorunun çözümüyle ilgili zaman kıstaslarına da hukukçu gözüyle sorgulatmalı...sunulan çözüm yada çözümsüzlükle ilgili hukuki süreç gözden geçirilmeli...mahkeme ve tüketici hakları açısından süreçler öncelikle araştırılmalı...ben bu hafta yoğunum ama eşim iyi araştırıyor haklarını...bilgim olursa aktarırım...yok mu forumda bir hukukçu?
    Konuya yazan Avukat bir arkadaşımız vardı,onun aracında da Goodyear GT3 lastik takılı...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı uzman punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlar;
    Şu saate kadar arayan soran olmadı,ne yetkili servis nede Fiat Müşteri hizmetleri,belki Fatih Bey ilgilenir dedim ama ondanda ses çıkmadı maalesef...

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali duty mağazalarının olduğu yerde bulunan billboardlardan birinde de grande punto evo reklamı var.Fotoğraftaki arabanın üzerindeki lastikler de Good Year GT3.
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Malınmı var derdin var demişler,paramızla rezil olmak böyle bir şey herhalde,arasınlar diye beklersin aramazlar,ararsın telefonu açmazlar,açarlar lastik üretimde derler,Goodyear'ı ararsın müşteri hizmetleri üretimi sonlandı der,Fiat müşteri hizmetleri servise talimat verdik lastik en kısa zamanda size teslim edilecek der,servisi ararsın (Az önce aradım) bizi arayan olmadı,sizden sonra her tarafta soruşturduk GT3 yok maalesef der,gülelim mi ağlayalım mı rezilliğimize...

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Siz üretimde degil bu lastik deyince acaba telefonun öbür ucundaki yetkisiz kişi nasıl oluyorda hayır lastik üretimde deme küstahlıgını gösterebiliyor.Bu cümle düpedüz size yalancı demektir..Ayrıca "en kısa zamanda" ne kadar manasız, açıklayıcı olmayan ve ucu belirsiz bir baştan sağma cümlesidir.Deki madem 1 hafta içinde yada 2 iş günü içinde size dönüş yapılacak.
    This is not personel, just business..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Evet arkadaşlar,nete yen girebildiğim için şimdi yazıyorum...
    Akşam saatlerinde yetkili servisi arayıp genel merkez tarafından aranıp aranmadıklarını sordum,servis yetkilisinin hiçbirşeyden haberi yok yani aranmamışlar,yinede bayi bölümüne sorup sizi arayalım dedi,yaklaşık 1 saat sonra aranmadıklarını kendilerine böyle bir talimat gelmediğini ancak tesadüf eseri başka bir şikayet için Goodyear Bölge Müdürlüğünden yetkililerin geldiğini ve benim meseleyi aktardıklarını söyledi.
    Goodyear bu lastiğin üretimini durdurmuş ancak yurtdışında stoklarda azda olsa bu lastiklerden varmış ve talep halinde 1 aydan önce olmamak şartıyla ithalini gerçekleştirebilirlermiş...
    Bunu bana aktaran Yetkili Servis görevlisi,müşteri ilişkilerindeki Burak beyin dediğinin tam tersini söylüyor,akabinde tekrar Fiat çağrı merkezini arayarak isminin Hilal olduğunu söyleyen bayana gerekenleri aktardım Burak beyin en kısa zamanda bana dönmesini ve gerçekleri adam gibi söylemesini istedim,bu olayı çözmez ve sorunumu gidermezlerse hukuki mücadelemi başlatacağımı ve internet ortamında Fiat ın bu ikiyüzlülüğünü yazmaya devam edeceğimi kayıtlarına geçirmelerini söyledim.
    Bu lastik ülkemizde kesinlikle yok arkadaşlar,şimdi bana 1 adet lastiği başka bir sıfır Evo dan söküp satmayacaklarının garantisini kim verebilir...
    İlerde sizlerden birisini başına aynı olay olduğu zaman yukarıda bir yazıda bizi aydınlattığını zanneden uzman punto nickli Fatih bey size yardımcı olacakmı...?

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

Usta sonuna kadar destekliyorum...bence bu bazı noktalardaki elemanların görevlilerin herneyseler markaya işlerine mesleklerine ekmeklerine karşı olan duyarsızlığı sorumsuzluğudur...başka hiçbirşey değil...elinizden geleni yapın vallahi...bu işler kolay cevapsız kalacak işler değil...hukuken ve genel kabul deyin ne derseniz deyin bazı tedarikleri belli bir süre karşılamak zorunda üreticiler...(10 yıl) gibi mesela...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bu konu bütün Evo kullanıcılarını kapsayacak şekilde çözüme kavuşturulana kadar bende *USTA isem bu işin sonunu bırakmam,çok şükür Allah'dan başka kimseden korkumuz yok,haklı olduğum meselede sonuna kadar giderim,bu konuyu kendi forumumda duyurmadım daha,aynı burada olduğu gibi konuyu açtığım zaman 2 saat içerisinde Fiat ve ayıbı Google da ilk sayfada FIAT - fiat.com.tr ile peşpeşe çıkar,firmanın kaybedeceği itibar benim kaybedeceğim birkaç yüz liradan daha önemlidir mutlaka...

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

bende arayacağım müşteri hizmetlerini üç kağıt bu resmen bende de GT3 var
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arayacağım müşteri hizmetlerini üç kağıt bu resmen bende de GT3 var
    Benim avukatım olarak hitap etmesinler sanada...

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

Bir yalnışlık var bu işte... bi bakalım ne çıkacak...

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 4567891011 SonSon