oo nevruz sen neredesin forum un kalbi burada atiyor
Bu arada senin arabayla cekim yapa bilirmiyiz hakanin arabaya anca sen yetisirsin bu sefer kaliteli cekim yapalim![]()
ve bulusmaya bende katılıyorum.sırf bu yarıs için işi bıraktımbugun yer ve zaman?ama bu macı hakan abi alır
![]()
oo nevruz sen neredesin forum un kalbi burada atiyor
Bu arada senin arabayla cekim yapa bilirmiyiz hakanin arabaya anca sen yetisirsin bu sefer kaliteli cekim yapalim![]()
Nevruz Abi Nediyor bunlar yaaaltı üstü 1.3 motor hacmi var ne bekliyorsun dizelden
![]()
Repair
Captaİn Jack Sparrow
iyi yarışlar gençler,hızlı olan kazanır,hislerim ve yaptığım hesaba göre sabancı kardeşim kazanır,yarışta görüşmek üzere...
leon48 diyorum hepinizin içinden geçer bu gece çifte kumrulara hondacılarla yürümeye gitmiş![]()
Konu Ziyaretci046 tarafından (18/02/2011 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
ayıpsın mert ayarlarız ordada bişiler
Mert Sendede 1.3 motor var torkla hoplatırsın ozaman![]()
Repair
abi seni bekliyoruz anca sen geçersin bizi ztn![]()
Repair
arkadaş bu yarış olaylarına sponsor bulup boksör kıyafetleri yaptırıcamboqs eldıvenlerı ve cıplak vucut sırtta saten pelerin ve saten şort
k..çımıza da pamuğu tıkadıkmı ver elini narlıdere yolu
yoldan da iki abeci hatun buluruz..adet yerini bulsun
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
E nerde bu mıllet hava yagıslı dıe mı yoklar yerıs ertelenır mı gencler???
Captaİn Jack Sparrow
Yarın gunduz hafif yağış olacak ama akşama yağış yok... İşimle alakalı olduğu için hava durumunu yakından takip ederim....
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
yarın akşam görüşüyoruz bi strest atalım gençler palio sportingi çıkaralım atalayla bi uzucaziçinden geçicem onun
beni yarın mert ya da cem alsın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri