ve bulusmaya bende katılıyorum.sırf bu yarıs için işi bıraktım:Dbugun yer ve zaman?ama bu macı hakan abi alır:):):)
Printable View
ve bulusmaya bende katılıyorum.sırf bu yarıs için işi bıraktım:Dbugun yer ve zaman?ama bu macı hakan abi alır:):):)
oo nevruz sen neredesin forum un kalbi burada atiyor :D
Bu arada senin arabayla cekim yapa bilirmiyiz hakanin arabaya anca sen yetisirsin bu sefer kaliteli cekim yapalim :)
Nevruz Abi Nediyor bunlar yaa :) altı üstü 1.3 motor hacmi var ne bekliyorsun dizelden :D
Vay sonunda cemıde aramızda gorucez ha sende egzozu dınletrsın mıllete gel olum curcuna var nıhatı dumana bogcaz eger bogamazsak kı buna suphem yok hakanı bogcaz:D:D:D
Sen sordun mu a vermıs mı yoksa sabahın korunde bosa kalkmıyalım:D:D:D
iyi yarışlar gençler,hızlı olan kazanır,hislerim ve yaptığım hesaba göre sabancı kardeşim kazanır,yarışta görüşmek üzere...
leon48 diyorum hepinizin içinden geçer bu gece çifte kumrulara hondacılarla yürümeye gitmiş :)
ayıpsın mert ayarlarız ordada bişiler
Mert Sendede 1.3 motor var torkla hoplatırsın ozaman :D
abi seni bekliyoruz anca sen geçersin bizi ztn :)
arkadaş bu yarış olaylarına sponsor bulup boksör kıyafetleri yaptırıcam:D boqs eldıvenlerı ve cıplak vucut sırtta saten pelerin ve saten şort:D k..çımıza da pamuğu tıkadıkmı ver elini narlıdere yolu:Dyoldan da iki abeci hatun buluruz..adet yerini bulsun:D
E nerde bu mıllet hava yagıslı dıe mı yoklar yerıs ertelenır mı gencler???
Yarın gunduz hafif yağış olacak ama akşama yağış yok... İşimle alakalı olduğu için hava durumunu yakından takip ederim....
yarın akşam görüşüyoruz bi strest atalım gençler palio sportingi çıkaralım atalayla bi uzucaz :) içinden geçicem onun :busted_b: beni yarın mert ya da cem alsın