Evolodide hiç sevmez ya öyle şeyleri:D:D:D ahahha
Printable View
mert angeli boş ver bi xenon tak :D
bu arada gençler haftasonu yavaştan yaklasıyooor. plan programı netleştirelim. :D
Bende İstanbul'dan geleceğim ancak puntişim olmayacak. Beni karşılayacak bir centilmen arıyorum :) :)
Maşallahhhhh daha 12 bile olmadan noktalı kelimeler havada uçuşuyor. Sansür uygulayacağım size bak haberiniz olsun.
evet beyler zaman daraliyor.pilot larin ve araclarin son durumu nedir.
Hakan yer isini ve cekim isini hallet bakalim.
Yakinda yaris pistinide kiralariz bu gazla
:D
D
Valla kacırdık angelları ya ustune xenon ampulude vardı ya hay ben bole seyın hersabah erkenden gırerımbgun gec gırcegım tuttu.
aaaaa Ayıp edıon sen gelıpte haber verme bak noluo cok duramadım ya anem ıstedı sıkılmıs onu getrdım hakan abıye (kır kahvesı) ole 1 saat durup kalktık bıdaha haber vererım kardesım.
alırız abla ayıp ediyon yaa :D Alo dedinmi manisadan havaalanı 45 dkk otogar 20 dkkAlıntı:
Bende İstanbul'dan geleceğim ancak puntişim olmayacak. Beni karşılayacak bir centilmen arıyorum :) :)
Haa bide sansür mansür diye bişiler okudum. Yapmassın sen yapmassın kıyamassın bize öyle değilmi hee??::D:D
güzel olucak güzel hissediyorum :D
netleştirdik atalay sen nerdesin :D
bişey olmaz abla izmir +18 yazcam bundan sonra :D
abi sen merak etme herşey tamam aynı yerde kapışıyoruz ama daha geç saatte daha boş olduğunda :D
sen iste istanbul formula pistini bile kapatırız :D
kapışma saati 23,00 mı sımdı...gec olmazmı arkadaslar
Araç Durumu şuan turbo ve chip uygulanması sona erdi. Test aşaması devam ediyor. ve bunun dışında nitro oksit system uygulaması ile 3 saniyede ulaşacağı güce motor 1.33 saniyede ulaşması bekleniyor.. Uygulamayı yapan Kaptan Pilot PRof doç dr Nihat D. Aracımızın şuan ki durumunda 18o HPlik güce sahip oldugunu söyleyen Nihat D. NOS sistemi ile 0-100 süresinin 4.12 seviyelerinde olmasını hedefliyor..
Evet Biraz Geç olacak ama abi ordan sora herkes zaten dağılır. bide trafikte azalmış olur diye düsündük tabi sen ne dersen oda olur yasemin ablada kaçırcam diyor ?
fırat 11 iyi diyorum bomboş oluyor ama direksiyonuna güvenen varsa daha erkende çıkarım farketmez dr. nihat ç. :D
mert nihat 5e atmıcakmış kardeşim göremeyiz bile onu :D :D :D
nihat yaris isi bitince senin 180 hp den fazla olan 23 hp yi bana ver allah rizasi icin ben yaristan gectim yolda bastimi gitsin baska birsey istemiyorum..