Vaay süper kapışma. Kameraya alın bizde izleyelim.
Printable View
Vaay süper kapışma. Kameraya alın bizde izleyelim.
evet herkesin kendi köşesine çekildi hakan sabanci (çakma sabanci :D)bugün mangal partisinde nayhatsu denen kore-çin ortak yapımı şahis ortalikta gözükmüyor naptiği belirsiz acep firtina önce sessizlikmi.seyirciler ralli gününü iple çekiyor acaba kim kazanacak sonucu hafta sonu izmir otoban arena da hepimiz göreceğiz :D:D
şşşşşşşşş :P
nihat sende sıfırdan kalkalım diye tutturmıcan dimi nefret ederim sıfırdan kalkmaktan haberin olsun :D sana roll yapalımda duman bi anda vursun yüzüne :D
Bizi unutmayın görüntüleri bekliyoruz :D
bu seat leon 48 de paso konuyu okuyor eli boş gönlü hoş adamin altida kuru lahmacunlari 7 :D:D
lan onur senin türkçe öğretmenini ! çok anıyorum ben ama hadi bakalım hayırlısı :D sana ne oğlum sen önce oy kullan çakallık yapma :D
roll mu drag mı bilmiyorum artık :) allah ne verdiyse sıfırdan belki kalkarız benzinin seriliği falan belki yardm eder bnm atmosferik 105 hp 'me :D
farketmez ama drag sevmiyorum drag 'tan korkuyorum diye düşünme ama debriyajı baya bir eskitiyoruz o yüzden roll taraftarıyım 40tan kalkalım işte :D benzinin seriliğini göstereyim sana :D
atın onuru burdan konuyu pisletiyor höyyt :D
mert çok denedikte atamıyoruz kapıdan kovsan bacadan giriyor adam :D
ahahah :D:D:D başbelası evolodi
onur yok bundan sonra sana lahmacun, kokoreç, beyazlı arkadaşların yemeğe götürsün seni, oyalodi seni :D
adam imzasında yazmış zaten çekilmezim diye arkadaş daha ne uğraşıyoruzki :D
geçler yarışmanın sonunda Fındık Lahmacun yesek :D
onu yeriz sorun değilde kardeşim ben senden teknik bir karşılaştırma istiyorum daha öncede söyledim bu sefer salak yapma :D
len seat görünümlü haci murat çakmasi leon 48 beyazli tam senin tarzin lahmacun niyetine yersin akilli ol ortami germe burda abilerin varken sana asım ustadan kokerec ismarlamak düşer :D:D
kokoreçci asım değil , savaş abiye gidelim ata caddesinde duruyo 3 tekerlekli arçelik motoru var :D
teknik değerlendirme :
makine 1 ( hakan's red hulk :D )
1.3 multimazot ecu su özel olarak agresif bir yazılım yüklenmiş şekilde kafa tutan puntoları
bekliyor. öyle bir yazılım varki teknik detay sölemek imkansız. :D ama ne zaman yenilcen
dediysem alıyor orasını çözemedim :D (6. vites 2bin devir 110km/sa)
makine 2 ( nihat's gri anka kuşu :D )
dünyanın ödüllü motoruna sahip egzantirik miline isyankar bir ecuya sahip :D bunun
yanında tüplü ve öfkeli bir tuşla 105 hp atmosferik bir benzin canavarı :D (6. vites 3000 devir 110-115km/sa)
genel değerlendirme olarak turbo benzin bir motor olsaydı oyumu ondan yana kullanırdım ama şuan hakan abinin daha fazla güç bunun yanında da torku olduğunu unutamayız bu yüzden güç kimdeyse kazanan odur derim. :)