hakanla tek geçerim :D:D
Printable View
hakanla tek geçerim :D:D
bukadar eminsiniz hakandan ha :P
Bi süpriz olurda Nihat geçerse....
Hakanın dediği gibi nickinde senden fazla o bulunan başka bir üye yok bunuda sen anladı :D:D:D:Alıntı:
erencim dün anlattiğim gibi sana en çok kalani anladin sen :D
Nihat ım bu ne hal
chip e guveniyorlar herhalde
Nihat kırmızıya oy verdim ama yanındayım kardeşim..Hem hakanı geçebilmen için bisürü sebep var...
sabancı indirir :D hakan abi önlere teneke takmayı unutma :) ;)
Hakan bende senın önunden gıdeyımde kameraya çekeyim senı
mert sağolasın kardeşim tavsiyen için ama nihatı bırak tenekeyi jantsız bile geçerim ben :D
deniz abi önde gidebiliyosan çekebilirsin tabi neden olmasın :D
herkes emin nihatcım görüyosun zoruna gitmesin yani :rambo: :D
Alp abi sendeki chip ve box bir işe yaramıyor galibaki bunları söylüyosunen azından ben öyle düşünüyorum çünkü daha dün volvo C30 1.6D yedim gaziemirden otobana girdik tamam koparıp gidemedim ama ince ince açıyordum arayı 3 boya kadar çıkardım sonra o bıraktı bende bıraktım focus'uda geçmiştim sen geçemiyorum demiştin demek istediğim ya benim arabada bişey var ya senin arabada multiair'ın beni geçmesi gibi bir olay söz konusu değil...;)
hakancm görücez kardeşim bakalım multiairin seni geçmesi gibi bi olay söz konusu olabilir mi :P
senin bu çıkardığın dilede hastayım nihat'ım haberin olsun :D görüşürüz kardeşim istediğim zaman 7/24 telefonum açık :D
iş kızışmıs nıhat cok emın hakanım guvenımı bosa cıkarma bak coplıtoun olucam:D:D:D
mert multiair diye bir motorun beni geçebilmesi mümkünmü kardeşim ayıp sana ya isminde hava olan bir motordan ne bekliyosun multiAİR :D
Yarış sonunda bol bahaneli bir dialog görüyorum...
Hadii baaalımmmmmmmmmm
gönlüm evodan yana,Nihat evo'nun yüzünü kara çıkarma :)
ama oyumu nedense sabancıya vermişim ya :)
moral bozmak gibi olmasın ama Hakan abi indircek. :D
hakanla az önce bulustuk bakıcaz bakalım :D