Sağlam bir kamyon arkası yazısıdır.. "tatmin etmeyeceksen tahrik etme":Ç
Printable View
Senin istediğin kız olsun nihatçım.. Bu ulvii görevi Onura vermekten kıvanç duyarız ..... Onur kız meselesin halleder.... Öyle değilmi onur ?::)
hakan onaylıyosun güzel bi gün kararlaştırıp bomba gibi gelirim sorun değil :)
nihat bomba gibi gelirim falan bak şimdi böyle yorumlar olmuyor pek istekli değildim ama istekli hale getirme beni :D
o güzel afişe yarış olmazsa olmaz :)
Bombalayarak gelecek Nihat :D:D:D ahahhaha
valla eren nasıl gelir bilmem ama dün akşamki gibi pati çekmeye benzemez bu işler :D
Beyler, oylamaya baktım da yarışmacılardan herkes kendine oy vermiş, bu hodri meydan anlamına geliyor, eyvah eyvah, artık geriye dönüş yok :D
Alıntı:
valla eren nasıl gelir bilmem ama dün akşamki gibi pati çekmeye benzemez bu işler :D
Bu işler adamı bazen geriden şişler.. Patide yapar kariyerde aga nede olsa benzinli:D:D
Hakan Kaç HP şimdi Snn Oyuncak :P
ben oy vermedim nihatı bekledim ama baktım adam kendine oy vermiş yapcak bişey yok bende geri viteste yok herkes biliyor kim neresinden şişlencek görcez :D
nihat benim araba 90hp +1 ben 91 eder :)
yok La Chip'ten sora ?
orası muallakta 105 civarı diye söylentiler var :dj2: :D
çıık yukarı çııııık :P iiice öldür :P
EE gün belirleyin artık odaklanalım bizde:D:D İşimizi gücüömüzü ona göre ayarlayalım
yarın konusuruz şimdi uyuyorum ii geceler eren kaydettim numaranı kardesim
nihat kaçmak yok ben yatıyorum falan diye ayak yapma şimdi :D eren gün belirleriz yaw orası kolay daha dur bakalım haftabaşındayız adam daha şimdide kaçıyor baksana gün belirlersek kimbilir ne bahaneler üretir :D
sen bekle hakan :) beni görebilcen mi bakalm kalktıktan sonra :) ama trafiğe kapalı olup drag havasında olursa daha iyi benzinin seriliğini görürüz :P
hadi bakalıııımmmm :D sen ölümle dans ediyosun farkındasın dimi nihat :D sana sadece şunu diyorum istersen 0-100 istersen 100-0 istersen ay'a bile çıkarım hiç sorun değil tork'unu 2ye katlar 3le çarparım zıplamalı avatar fotoları koymaya benzemez bu işler :D
Nihat harbi avatarındaki senmisin la:D:D:D???