yaw nihat senin geri vitesin yeri farklıya sen ondan böylesin hemen R sonra devamsaat 6 gibi buluşuruz işte özdilekte sonrasına bakarız orda zaten ben GALATASARAY'LIYIM kardeşim bana ne FB BJK maçından
![]()
Sen saat işini ayarla konuş yarın ben bakarım sabah şimdi çıkıom biyere gitcem geç gelirim yarın bakrım hadi görüsrüzsalihliden zar zor yırttım zaten direkten döndüm
hakan macıda unutma FB BJK
![]()
Repair
yaw nihat senin geri vitesin yeri farklıya sen ondan böylesin hemen R sonra devamsaat 6 gibi buluşuruz işte özdilekte sonrasına bakarız orda zaten ben GALATASARAY'LIYIM kardeşim bana ne FB BJK maçından
![]()
Nihat olum gerı vıtesın r sını nıhat yapıcam senın yuzuden olum ben fblıyım mac dıe tutturmuorum len yarıs daha onemlı sonunda kfc var deme hakanım![]()
Captaİn Jack Sparrow
yaw sorma mert KFC den büyütelim dedim adamın metabolizması değişti bende akıl ve ruh sağlığıyla oynamamak için KFC olsun dedim
bu arada yarın akşamüstü 18.00 da özdilek otoparkında buluşuyoruz... bülent abi seni kamera ve kasetle bekliyorum![]()
Olay ona benzer bişi Nihat, hani Bursa şampiyon olur, fenerliler kendileri şampiyon olduğunu sanar da şamar oğlanı olurlar fbliler dışında tüm Türkiye sokağa dökülür ya, ya da 20.45'te GALATASARAY şampiyon olurken fb bir baba hindi diye dalga geçer, sonra denizlinin horozuyla berabere kalır rezil olur ya, yine biz sokaklara dökülürüz, öyle bişi![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
gençler yazılan çizilen belli yarışa saatler kala artık korkunun ecele faydası yok![]()
Sizce yarın ki düelloyu forumun baby face'i Nihat mı kazanıcak, yoksa sert çocuk Hakan mı? Çok zor bir soru. Ama cevabı kesin olan birşey var: Sonuç ne olursa olsun kazanan kentucky olucak![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ben artık yarışa kadar konuşmayayım diye son noktayı koymaya geldim ama sen noktayı koymuşsun zaten sadece pes diyorum...
bu arada babyface değil çakma face nihat'la hesabı yarın kapatıyorum kapatıyorum herkesin bilgisine...
herkese iyi geceler yarın 6da özdilekte görüşmek üzere...![]()
Konu sabanci tarafından (20/02/2011 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.
len sabancı ayar vercem sana kamera getirebilirsen getiricem yarın
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bi video çekin bizde merak ettik sonucu bekliyoruz![]()
kapışma başlar GPTR caddede![]()
TSİ Jetta.
beyler ben onu bunu bilmem, sabancinin ayarları çok fena kaçmış, affetmeyecek gibi![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
saat 19,00 özdilek otopark![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maalesef FB-BJK maci nedeni ile beni affedin
ozdılkte bulusur macın oldugu bır yere otururuz olmamı laaa![]()
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri