mert kardeşim olay belli KARADUMAN FOREVER
bülent abi ben ASR yi kapatırsam benim araba gitmiyor ama![]()
buldum buldum benım araba 2 vıtes te nıye uzamıyomus asr yı kapatınca cok fark edıyo.otobanda denedım farkı aracında asr olanlar kapatıp kullansın bırde onlar denesınler..
mert kardeşim olay belli KARADUMAN FOREVER
bülent abi ben ASR yi kapatırsam benim araba gitmiyor ama![]()
Arkada sesin soluğun kesildi bende Fırat niye konuşmuyo diyordum..Ahahaha
Bu arada katılan herkeze teşekkür ederim.. Video foto vs emeği geçen arkadaşlara ayrıyetten teşekkür ederim...Makara yumak muhabbet süper geceydi... Hakan kardeşimizide Nihat kardeşimizide ayrı ayrı tebrik ediyorum.. Galip mağlup önemli değil...Bize maksat muhabbet olsun... Herkeze keyifli forumlar....
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
teknik değerlendirmede söledimkara duman
tebrik ederim
ama nihat ta yazılım olarak üzerine düşerse onun motorda çok fena. sonuç her an değişebilir![]()
bu arada atalay kardeşimin ve bana oy verenlerin yüzünü kara çıkarmadım içim rahat![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
eren arabayı satarsam kesın bravo alacam bu aksamdan sonra allah kaza bela vermesın![]()
nihatsuya yazik oldueren hastayim sana biliyosun
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Konu asil tarafından (21/02/2011 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
tebrikler sabancı,nihat dahil kim varsa otobanda tokatlamışsın....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri