bülent abi motorla gel ben gelirim arkaya![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
kokolodiye damalı etek giydiricam bayrak yerine k..çını sallasın yarış başlasın![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
lan olum etek giyecek olsam yarişta ne işim var çikarim otobana paraya dökerim işi ticaret adamiyim![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hahaha koptum fırt abieren belki yetişemeyeblir bize bide yetişşe bile o hızla sunroofan cıksacak kişiye nolur bilemem
![]()
Repair
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
gidiyoruk gitmezmiyiz saat 8:30 da atların orada hazır olarak seni beklicem inş bi sıkıntı olmazsa tabi abi ampülleri vermişse gidelim yoksa boş yere gitmeye
ben şuan servisteyim 10.000 bakımı için çarşamba verdim şu saa oldu hala bekletiyorlar 2 de kapı kolları fırından çıkcakmış 3.30 a doğru hazır olurmuş her geldiğimde en az 5 saat bekletiyorlarbıktım yeminlen ya yarın a motordan gelen seside göstericem buradakiler bulamamış
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri