kokoreçci asım değil , savaş abiye gidelim ata caddesinde duruyo 3 tekerlekli arçelik motoru var![]()
kokoreçci asım değil , savaş abiye gidelim ata caddesinde duruyo 3 tekerlekli arçelik motoru var![]()
teknik değerlendirme :
makine 1 ( hakan's red hulk)
1.3 multimazot ecu su özel olarak agresif bir yazılım yüklenmiş şekilde kafa tutan puntoları
bekliyor. öyle bir yazılım varki teknik detay sölemek imkansız.ama ne zaman yenilcen
dediysem alıyor orasını çözemedim(6. vites 2bin devir 110km/sa)
makine 2 ( nihat's gri anka kuşu)
dünyanın ödüllü motoruna sahip egzantirik miline isyankar bir ecuya sahipbunun
yanında tüplü ve öfkeli bir tuşla 105 hp atmosferik bir benzin canavarı(6. vites 3000 devir 110-115km/sa)
genel değerlendirme olarak turbo benzin bir motor olsaydı oyumu ondan yana kullanırdım ama şuan hakan abinin daha fazla güç bunun yanında da torku olduğunu unutamayız bu yüzden güç kimdeyse kazanan odur derim.![]()
atalay sağolasın kadeşim istediğim teknik değerlendirmeyi yapmışsın bakalım nihat bunun üstüne ne dicek merak ediyorum...Nihat'a bir söz armağan etmek istiyorum ''güvenme multiair motoruna , başına ne geleceği belli olmaz narlıdere otobanında''
![]()
![]()
içimden gelenleri yazdım arkadaşlar nihata daha neler neler söylicem ben bekleyin devamı gelicek...![]()
Ben geldım evolodı yok pıyasada su anda uye profılne bakıyor kendısı herhalde profıl altındakı yazıyı degıstırcek bakalım ne gelıyor![]()
Captaİn Jack Sparrow
gençler yazılan çizilen çok şey var kazananın bi ödülü yok mudur![]()
Son susturucu takıcam ben ona yakında o zaman normal seyrine dönecek.
Bu arada Hakan'a katılıyorum. Türkçe öğretmenini tanımak isterdim. Senin bu şekildeki yorumlarında katkısı varsa onu dövmek istiyorum. Zira ne zoru vardı ki bizi seninle mücadele etmek zorunda bırakıyor.
Atalay, süper bir yorum olmuş. Yani önceki mesajımda da dediğim gibi gönlümüz GP'de, GP gücünde. Yanii ŞAMPİYON belli 2. KİM![]()
Hakan, bu şiirler bu kadarla kalsın lütfen. 2. bir Onur kaldıramaz bu bünyem.![]()
Bu arada bu haftasonu olmadığımı bildiğiniz halde bu yarışı yapacaksınız ya hepinize teessüf ediyorum ve teselliyi İstanbul GP buluşmasında buluyorum.
Yorumları yaparken FLOOD yapmayın lütfen.Özellikle ASİL.
bu ne yaaOlay olay olay Sessiz kalmayı tercih ediyorum yarış yeri saati günü belirlenene kadar sessizim
ben kendi içimde yaşıyorm
![]()
Repair
Nihat, bi numaralar çevircen gibi düelloya kadar ama neyse hadi![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
asil senin ayarlar 12den sonra kaçıyor ayar vericem sana artık haberin olsun 12den sonra bal kabağına dönüşüyosun sen![]()
bu hafta olcak asil ama sen 12den sonra fazla takılma buralarda yaramıyor sana...
oooo iyi sardiniz bu ilegal islere.yarin birgun cikmayalim yeni asir gazetesine ilegal yaris duzunleyen
gencler diye gozlerimiz bant li)
Hakan sen evo yu gecersin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri