mert sorun halloldu kardeşim çok şükür bişey yok kardeşim sağolsun :D[/QUOTE]
Hmm tamam hakanım bısı olmasında.
Printable View
mert sorun halloldu kardeşim çok şükür bişey yok kardeşim sağolsun :D[/QUOTE]
Hmm tamam hakanım bısı olmasında.
:D
nihat okuyosun konuyu nalet cocuk acsana su telefonunu neler yapmıs bak :D
eren yeni kapışmaya yoğunlaş artık :D
yarışın detaylarına inmiyorum arkadaşımı tebrik ediyorum sadece bi kaç gundur gıremedım foruma biraz canım sıkkın başka mevzulara arkadaslar;) kusura bakmayın..herkezin keyif alması onemlıydı bızım için faliyetli buluşma yapmak ıstedık.amacımıza da ulaştık zaten..herkez memnun kaldı galıba..yakın zamanda gorusmek uzere tekrar
Fırat önemli bir şey mi. yapabileceğimiz bir şey var mı? inşallah herşeyi yakında yoluna koyarsın..
fıratcım haberi aldım geçmiş olsun canım
sıkma canını olur böyle geçiş dönemleri zaman zaman hayatımızda.
fırat sıkma canını dostum düzelir her zaman yanındayım tüm arkadaşlarımın pazar günü içinde teşekür ederim gerçekten büyük keyif aldık...
hop kraker işlerini yoluna koymanı diliyorum o zaman en kısa zamanda kendine ii bak hey dady dinlicez daha :)
Ya arkadaş, hala oy verenler var :D
Fırat'ı geçmiş olabılırsın ama yüreğimizde 1.Fırattır dermişimmm
Fıratın Fun katkılarıyla...
bikaç gündür girememiştim,
@ cım tebrikler, Fıratcım geçmiş olsun. ikinize de bu güzel etkinlik için teşekkürler,
@ Fıratcım mevzuları en iyi şekilde halledersin umarım,
@ Yasemin geçmiş olsun, umarım ananen iyidir,
@ geçmiş olsun kardeşim, nazar değmiş Palio'na, Allah beterinden saklasın.
Öncelikle ve Fırat ikinizi de güzel bir buluşmaya vesile olduğunuz için tebrik ederim tekrardan.
yarışmadaki galibiyetinden ötürü de tebrikler.
Aldığım haber ile yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım. Ancak hastahane bahçesinde sizleri gördüğümde çok mutlu oldum. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.
Maalesef dün gece bu saatlerde anneannemi kaybettik. Pazar günüden itibaren arayıp, soran, dualarını bizden esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürler.
Başınız sağolsun Yasemin Abla...
Başınız saolsun.
Bu arada İzmirli arkadaşlar güzel etkinlik olmuş. Başka video yok mu yav?