Yarış için favorim ama Fıratında yarışı kaybedip üzülmesine gönlüm bir türlü el vermiyor:D:D:D:D
Printable View
Yarış için favorim ama Fıratında yarışı kaybedip üzülmesine gönlüm bir türlü el vermiyor:D:D:D:D
tamam arkadaş istediğiniz bi gazoz olsun yaw yemeyin birbirinizi alayım :D asil sana özel olarak alcam gazozu tamammı :D
:friendship:araba stock arkadaşlar heyecana meal yok..
Her ikinize de aynı güveniyorum ama Fırat alır gibi geldi bana. Araçlar da patinaja kalacak araba değil :) o yüzden önce gaza basan alır :)
Fırat biraz uyanıklık yapacakmış gibi geliyor :)
olsun fırat şimdi o kadar reklam afiş falan baksana ben bile heycanlandım burda :D
ben geldim kimse kalmadı ortada arkadaş ya :)
allah razı olsun mert sen olmasan yanmışım zaten :D
hakan klasman dışı yarışı bırak ben halen bekliyorum ankarada hatta sen gelecen diye koltuklar evde duruyor :D
kimse kalmadı diyon ama 12 kişi şu an konuyu okuyor::D:D
yanağı kalın olan daha iyidir daha az devirde daha fazla gidicek :D
sonuçu bekliyoruz izlemeye gelmek için sabırsızlanıyoruz :)
hakan abi senin sınıfın ayrı süper punto sınıfına giriyor :D
kırmızı alır gibi:))
demiyo kardeşim benimde canım çekiyo sonra sağa sola sarıyorum :D
orhan bu hafta sonu gelicektim ama ufak tefek aksilikler çıktı allah nasip ederse en kısa zamanda gelicem seni unutmadım merak etme :D
yaw okuması bişey değiştirmiyo arkadaş yazsın :D
atalay sende benim co-pilot umsun o yuzden senıde bu sınıfa almıs oluyorum :D
Hakan sınıfını yiyim senin..:D:D Gelcen değilmi bu hafta yanıma gelde bi manisa kebabı söyliyim sana:D
sınıf farkı var aramızda yiyemezsin eren :D allah nasip ederse bir terslik çıkmazsa ve beklediğim şey gelirse gelicem kebabı söyle soğumadan gelirim :D
Yakın zamanda carbon clean yaptırmış olan alır ! :D Farkettiriyo..
vay krax öne geçmiş :D
dark k
Arkadaşlar alırım anahtarınızı :)
1.4 77bg 8 valf + LPG varmı rakip kendi segmentim için
Bu ne yaaa bir izmire geldim kimse yoktu pisayada birkaç arkadaş hariç şimdi ortalık kopmuş bilseydim ona göre bir araçla gelip yollara çıkardık anahtarına :)