Vay mayk, Nazilli'den hemşerilerini de mi foruma üye yaptın neettin, öne geçmişin :D
Printable View
Vay mayk, Nazilli'den hemşerilerini de mi foruma üye yaptın neettin, öne geçmişin :D
iyi olan kazansın.. ama dark k dedim ben.
kusura bakma.....
hadi bakalım. bekliyoruz.. haberleri..
iyi yarışlar... kim kazanırsa kazansın.. ikiside dostumuz...
kardeşim çok güzel sakin araba kullanıyor gayet tedbirli dikkatli olaya böyle bakınca direk fırat kardeşim kazanır diyorum eskişehir yolundaki taşların izleri arabamda hala duruyor :D
ama şöylede bir söz var uslu ''atın'' tepmesi çok sert olur derler böyle oluncada cım fıratımı havada kapar tavada yer :D
cım favorim sensin eğer yenilirsen gelirim yeni almış olduğun lastikelrini keserim jantlarını çizerim :D :D
fıratcım sende ı yenersen arabanı çizerim :D
yapcak bisey bırakmadın abi:D
çifter çifter oy kullanmışlar... ben de kullanmak istiyorum...
senin işi tehditle hallettik sanırım hiç sıkıntıya sokma kendine yavaşça kullan arabanı :D :D
Böylece kraxtan kurtulmuş olduk arkadaşlar :D :D
Ben tan yanayım ..Leon diyorum bir burun farkla :D
bir dakika kim nazilli 'den önce bunu bir açıklığa kavuşturalım arkadaşlar hanginiz benim hemşerim :D yaw her yere yazıyorum fırat'tan cevap yok :D bir performans lastiği taktı diye adam rüzgarın oğlu oldu sanki fırat buna bir dur de artık :D :D
ulen hemşerim dağlarda taşlarda aradım seni dibimdeymişsin:D yedirecem o lastikleri ona:D kürdan olarakda ardakadaki egzosu vericem eline:D dedektiflerimin raporuna göre leonun cumartesi chipcide randevusu varmış bu böyle biline:D yuhalayın dostlarım domatesler bende vurun kah..p..ye:D hilebazın oyununa gelmeyin
yaw fırat hakkaten hemşeri çıktık yaw o kadar zamandır tanışıyoruz olaya bak sen biraz zorlasak kesin akraba çıkarız zaten hakkaten çok sevindim yanlız :D ama leon lastiklerimle allahtan başka kimseye güvenmiyorum gibisinden konuşuyor hala :D
chip falan yaptırmaz fıratcım yalan söylemişler sana daha özel bişeyler yaptıracakmış parçası avrupadan geliyormuş :D
peki kazananı oylayanlara bir ödül var mı? :D :D
henüz oylama yapmadım... :D
çok ağır konuştun ama şimdi bu kadar üzerine gitme fırat 'ın :D