bende söylüyorum bir an önce çıkın diyorum ama illa haftasonu olcak diyolar adem abi :D
Printable View
bende söylüyorum bir an önce çıkın diyorum ama illa haftasonu olcak diyolar adem abi :D
hakan dövecem bu kardeşlerimi :D :D
arkadaşlar, zamanı uzun tuttuk ki biraz millet bizi gazlasın, fıratla hafiften düşman olalım diye :D
sağolsunlar sabanci ve yoncalodi arkadaşlarımız iyi iş çıkarıyorlar :D
deniz abi ezilen falan oldumu dedin ama iki tarafta fena gaza geldi bu gazla soluğu çeşmede falan alırlar herhalde :D
Hakan heryerden gazlamak lazım fıltreler tozla dolmasın enerji yukleyelım bu arkadaşlarımıza..
Çadoyu severım ama fıratında yerı baska ..
Siyah favorım ama ıyı olan kazansın dıyorum...
leon cuma gecesi hondacılarla denicekmiş pazar antremanlı gelcek diyolar :)
öyle bir gaza geldiki hondacı falan kesmez onu bu saatten sonra :D
honda neymiş geçenlerde RX-8 ile kalkmış diye duydum:D:D:D
Şaka bir yana hakeden kazansın arkadaşlar, ben iddaalı değilim o kadar, Fırat'ın direksiyonu ve araç kullanım deneyimi benden daha fazla sonuçta, maksat forumda eğlence olsun, kaybedersek de efendi gibi bükemediğimiz bileği öperiz :)
hazin sonu görmeye başladı sanırım...Her seçim zaten bir kaybediştir arkadaşım..
Arkanda olucaz
ankara grubundan da bekliyoruz böyle hareketler :)
iyi olan kazansın videoları bekleriz :)
İtinayla kapışılınır...
şimdiden yenilgiye hazir ayak yapmaya basladi aslan firat takalim sonunda su İN arabasina bir susturucu :D
Fırat ekzozun uzerıne yazı yazalım
''Susta dinle'' diye :D
:D
:kicking0:sakin olun gençler ...şampiyonlar ligi maçını bekler gibi bekleyin pazarı işde:D leon öne geçmiş da..:D yokmu bana oy viricek:D
Pon pon kızlar getırecem fırat yol boyu dızılsınler :D
sponsor iş bankasımı:D
Ayıp ediyosunnn hallederiz eger yenemezsen çadoyu bu sefer spopnsor degısır Bölge Trafık olur :D