Sosyolojik yönden de Fırat Bey önde, yeterince antipatiklik yaptım :)
Bu arada yenilgiye kılıf hazırladığımı söyleyen arkadaşlar olmuş, öyle bir halim yok gördüğünüz gibi :)
Printable View
Sosyolojik yönden de Fırat Bey önde, yeterince antipatiklik yaptım :)
Bu arada yenilgiye kılıf hazırladığımı söyleyen arkadaşlar olmuş, öyle bir halim yok gördüğünüz gibi :)
yaw o kadar yazdık fırat yok ortalıkta :D
Arkadaşım, konuyu açan ve her iki tarafı da kendi öz kardeşim kadar sevdiğim için 3 şıkkıda işaretledim. Birinden birine verirsem haksızlık yapmış olurdum ve tamamen tarafsız olmam nedeniyle böyle yaptım. Sevgili adminimiz Erdi ve Onursalımız Orçun'da benimle aynı fikirdeler sanırım ki aynısını yapmışlar.
Hakan'cım, siz daha 2 kere 2 kaç eder diye merak ederken, okuma yazma öğrenmeye çalışırken ben asfaltları ağlatıyordum :D :D
Aferin leyn . Akıllandın vallahi sen :D :D
olabilir ablacım eskilerdensin bişey demiyorum bende :D ama akıl yaşta değil baştadır demek istiyorum :D :D :D
ef 585 benim için çok manevi değeri var maddi değeri yok gözümde :D onu görünce aklıma yaz geliyo renginden dolayı kum deniz plaj geliyo kumgrisi ya:surfing: yaz gelse de sabancı bizi denize götürse
yani iyi kullanırım demek istiyorum ablacım yaşla pek alakası yok demek istiyorum saygılarımı sunuyorum :D
seni denize değil dereye bile götümicem ben :D
evolodi gelcekse olmaz bu iş :D
gelsin bea a seviyom ben evolodiyi :D:D
eee hadi ne zaman yapıyorsunuz konu bayağı dağılmış
orrrrrrrryuuuuukennn, aduuuukettt, orrryukeeenn, aduuuuukett :D
fırat bir geliyor cevabı verip gidiyor arkadaş olmaz böyle :D fırat sana babalar arkadan izler değil babalar önde gider diyerek o felsefeni değiştirmeni rica ediyorum :D :D
Fırat kendınden cok emın arkasında bızler varız tabıkıde ondandır...
Çado şimdiden ken moduna girdi...
daha çok ryu diyelim, ken'i sevmem :D öğleden sonra guile'a dönüşüp alexpuuu çekicem daha :D