Valla savas abı gelen herkes hayran kaldı nazar degmesın dıe elımızden gelenı yapıyoruz:D:D:D
Printable View
geçmiş olsun kardeşim aradım ama açmadın... arkadaşlarında dediği gibi nazarlık olsun artık allah beterinden korusun... nevruz abi t_jet güzeldi hakkaten ama sakin bir zamanda daha faydalı bişeyler yapalım abi :D
abi seninde söylediğin gibi istediğin zaman bakarız sorun değil ama en kısa zamanda t_jet le narlıdere otobanında küçük bir gezintiye çıkalım :D
ayıp ediyosun gelirim demekle olmaz kardeşim gelceksin :D
eren hastayım sana kardeşim 3 yaşından beri :Ç :D
Videolar nerde kaldı ya bende gozukuordum orda 2 sanıye olsada:d:d:d
Leon kutluyorum seni arkdaşım iyi iş çıkarmışsın canlı olamadık ama ın sesi canlı çıkıyordu :D abiii 3 boy koydu var yaaaa :D
Fırat hiç siteye neyim gireyim deme sen artık wos wos cuların sitesine katıl gözüme gözükme :)
Yasemincim gece gecede seni rahatsız ettim bilmiyordum hastahanede olduğunu acil şifalar diliyorum ananene :(
abi tebrikler...(leon48)
yasemin abla acil şifalar diliyorum ananenize...
sanada geçmiş olsun kardeşim...inşallah çok büyük hasar yoktur arabada...
dün full çalıştım gelemedim:(...olcak ilk buluşmaya inşallah gelicem....olmadı ufakta bi buluşma yaparız kardeşim:D
mert ortami germe kardeşim 7 aylik mi doğdun sen.seni pistlerde değil dj kabinlerinde görmek istiyoruz takviye kuvvet olarak eren'i çağiracam haberin olsun :D olum hakan ne adamsin her yerden çikiyon olaylara karişma asil nerde bu arada asil seni bomba ir yere götürecem çamdibinde :D:D
götürdim götürdim çamdibine .....ahahahahah:w00t2000::w00t2000::w00t2000:
lan onur yine geldin saydın millete yoksun yine ortalıkta siyah evo'sunu sevdiğim :D
tebrikler sayın taşoğlu...
murat abi seni bu gün arayamadım bizim elemanın biraz işeri varmış pek görüşemedik yarın haber vericem unuttum sanma abi :)
HMJ plakalı insan sanal alemde düzgün konuş benimle :D