geçmiş olsun kardeşim aradım ama açmadın... arkadaşlarında dediği gibi nazarlık olsun artık allah beterinden korusun... nevruz abi t_jet güzeldi hakkaten ama sakin bir zamanda daha faydalı bişeyler yapalım abi![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
abi seninde söylediğin gibi istediğin zaman bakarız sorun değil ama en kısa zamanda t_jet le narlıdere otobanında küçük bir gezintiye çıkalım
ayıp ediyosun gelirim demekle olmaz kardeşim gelceksin
eren hastayım sana kardeşim 3 yaşından beri![]()
![]()
Videolar nerde kaldı ya bende gozukuordum orda 2 sanıye olsada![]()
Captaİn Jack Sparrow
Leon kutluyorum seni arkdaşım iyi iş çıkarmışsın canlı olamadık ama ın sesi canlı çıkıyorduabiii 3 boy koydu var yaaaa
Fırat hiç siteye neyim gireyim deme sen artık wos wos cuların sitesine katıl gözüme gözükme
Yasemincim gece gecede seni rahatsız ettim bilmiyordum hastahanede olduğunu acil şifalar diliyorum ananene![]()
abi tebrikler...(leon48)
yasemin abla acil şifalar diliyorum ananenize...
sanada geçmiş olsun kardeşim...inşallah çok büyük hasar yoktur arabada...
dün full çalıştım gelemedim...olcak ilk buluşmaya inşallah gelicem....olmadı ufakta bi buluşma yaparız kardeşim
![]()
mert ortami germe kardeşim 7 aylik mi doğdun sen.seni pistlerde değil dj kabinlerinde görmek istiyoruz takviye kuvvet olarak eren'i çağiracam haberin olsunolum hakan ne adamsin her yerden çikiyon olaylara karişma asil nerde bu arada asil seni bomba ir yere götürecem çamdibinde
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
götürdim götürdim çamdibine .....ahahahahah![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
lan onur yine geldin saydın millete yoksun yine ortalıkta siyah evo'sunu sevdiğim![]()
tebrikler sayın taşoğlu...
murat abi seni bu gün arayamadım bizim elemanın biraz işeri varmış pek görüşemedik yarın haber vericem unuttum sanma abi![]()
HMJ plakalı insan sanal alemde düzgün konuş benimle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri