yasemin ablaya gecmis olsun. Guzel bigundu gecte katilsam. kardesimede gecmis olsun. ( oto)
Printable View
yasemin ablaya gecmis olsun. Guzel bigundu gecte katilsam. kardesimede gecmis olsun. ( oto)
FIRATAAAAAAA büyük geçmiş olsun...:D:D:D yanlız ın arabadan çıkan karaduman olayınıda hala anlamadım kırsal mazotmu kullanıyon ş???:D:D:D
Yasemin ablanın yakınınada acil şifalar diliyorum..
arkadaş bir süre girmedim maşallah yine nihat ortalığı karıştırmış :D evet arkadaşlar kazandı uzaktan uzamalarını görüp yarışı ben bitirsemde :) hayırlısı olsun kazasız belasız bitti... nevruz abi'ye ayrıca teşekkür ederiz eren kardeşimle denediği için arabası gerçekten güzel eren kardeşimin arabasının güzelliğini anlatmaya gerek yok zaten dillere destan :) yasemin abla içinde tüm iyi dileklerimiz seninle abla...
Yukarı bakan egzoz başı, 83000 km, dip gaz, ara gaz, yarım debriyaj, hiç yapılmayan carbon clean birleşince normal diyorum.
Bu arada eve dönüşte ufak bir kaza yapan 'la, anneannesi rahatsızlanan Yasemin Abla'ya geçmiş olsun..
sana aynen katılıyorum o egsoz başı olayı bitiriyor zaten arkadaş bizimkiler yere baktığı için sorun yok ama normalde bütün dizeller atıyor... ayrıca kardeşime geçmiş olsun diyorum....
nerede nasıl kaza yaptı allah allah...var bi uğursuzluk bizde ya hayırlısı
öncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur du :D bu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini :D
Arabaya çıkarmadın inşallah :D :D
lan onur ne adamsın arkadaş seni t_jet ler kovalasın :D
Nihat olum sen aradaki 15 beygir boru mesafeyi koru...:D:D... Bi dahaki buluşmaya erken gel sonra vay ben yetişemedim yol olay olmuş anlayamadım deme... :D:D:D
Olm sen ne kadar değişiksin yaaa :D:DAlıntı:
öncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur du :D bu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini :D
yoookkkk canım yeni bir kapışmamı doğuyor :D :D :D
sendeki şu zekanın yarısı bende olsa neler neler yapardım ben :D
Onurun değilde Bendekinin yarısı sende olsa...............:D:D:D:D:D
eren bigün piknik yapalim kardeşim :D:D
ne ayakasın evolodi piknik falan :D