yasemin ablaya gecmis olsun. Guzel bigundu gecte katilsam. kardesimede gecmis olsun. ( oto)
Repair
FIRATAAAAAAA büyük geçmiş olsun...yanlız ın arabadan çıkan karaduman olayınıda hala anlamadım kırsal mazotmu kullanıyon ş???
Yasemin ablanın yakınınada acil şifalar diliyorum..
Konu axi tarafından (14/02/2011 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
arkadaş bir süre girmedim maşallah yine nihat ortalığı karıştırmışevet arkadaşlar kazandı uzaktan uzamalarını görüp yarışı ben bitirsemde
hayırlısı olsun kazasız belasız bitti... nevruz abi'ye ayrıca teşekkür ederiz eren kardeşimle denediği için arabası gerçekten güzel eren kardeşimin arabasının güzelliğini anlatmaya gerek yok zaten dillere destan
yasemin abla içinde tüm iyi dileklerimiz seninle abla...
Yukarı bakan egzoz başı, 83000 km, dip gaz, ara gaz, yarım debriyaj, hiç yapılmayan carbon clean birleşince normal diyorum.
Bu arada eve dönüşte ufak bir kaza yapan 'la, anneannesi rahatsızlanan Yasemin Abla'ya geçmiş olsun..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sana aynen katılıyorum o egsoz başı olayı bitiriyor zaten arkadaş bizimkiler yere baktığı için sorun yok ama normalde bütün dizeller atıyor... ayrıca kardeşime geçmiş olsun diyorum....
nerede nasıl kaza yaptı allah allah...var bi uğursuzluk bizde ya hayırlısı
öncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur dubu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Arabaya çıkarmadın inşallah![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
lan onur ne adamsın arkadaş seni t_jet ler kovalasın![]()
Nihat olum sen aradaki 15 beygir boru mesafeyi koru...... Bi dahaki buluşmaya erken gel sonra vay ben yetişemedim yol olay olmuş anlayamadım deme...
Olm sen ne kadar değişiksin yaaaöncelikle yasemin ve kardeşimize geçmiş olsun.nevruz abinin ti jetinde olmak büyük mutluluk ve onur dubu arada lahmacunlarda cok güzeldi ben cikardim bile hepsini
![]()
![]()
Konu axi tarafından (14/02/2011 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
yoookkkk canım yeni bir kapışmamı doğuyor![]()
![]()
![]()
sendeki şu zekanın yarısı bende olsa neler neler yapardım ben![]()
Onurun değilde Bendekinin yarısı sende olsa...............![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
eren bigün piknik yapalim kardeşim![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
ne ayakasın evolodi piknik falan![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri