olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini.. :D:D:DBen yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??:D:D
Printable View
olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini.. :D:D:DBen yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??:D:D
erencim rüyalarimdan çikmiyosun zaten kendime üç katli bina yaptiracam içine boy boy posterlerini koyacam hadi yat canım kardeşim sırtüstü sırt üstü yatma sakin :D:D
eren iyi geceler kardeşim :) onur benim posterlerimide ascakmısın o odalara :D
hakancim senin posterini değl heykelini yaptiracam odama :D
Leon tebrıkler kardeşim...
Gece gırmedık muhabbet koyulasmıs gene la beraber donduk aksam noldu nasıl yapmıs kaza?? bu arda onur bıde onume gecıp kırmalar felan yakısmıor kardesım bornovada yakalarım evonu fenaaaaa:D
Onur niyeti bozmuş walla..Hadi hayırlısı
güzel geceydi herkese teşekkürler palioya nazar değdi evin önünde karşımızda sağlık ocagı var önüne direk dikmişler araba koymasınlar diye yanaştırırken görmüştüm çıkarken farketmedik biraz bi daha kalktığımızda tampon ibrida sinyaller gitti sağlık olsun diyoruz
erenin araba tek söylencek laf süper nevruz abinin arabası bikere benzinli + 1100 kg erenin ise bravo 1400 kg civarı dizel + lastik tabanı geniş sınıf farkı var ama bravonun yol tutuşu çok iyi kazasız belasız bir gösteri oldu herkeze teşekürler a da geçmiş olsun..
smdi o vdeoları nasıl alıcaz bız bulent abıde baya vardı:D
yasemin hanıma ve arkadaşımıza geçmiş olsun.
leon bu kraker arkadaşla yenilirsen foruma girme diyemi anlaştınız yoksa yüzümü tutmuyor :D
:) Yok Orhan, dün gece forumdaydı, bugün yoğun olacaktı biraz, onu forumdan hiçbişi koparamaz. kfc alacak bana :)
takip edemiyorum.. ne oldu bu kapışma....
kardeşim kazanmış tebrik ederim
fırat kardeşimi tehdid etmiştim faydası olmuş :D
nevruz kardeşim ne o t-jet'in yeteneklerini göstermişsin :)
videoları bekliyoruz dört gözle.