erencim rüyalarimdan çikmiyosun zaten kendime üç katli bina yaptiracam içine boy boy posterlerini koyacam hadi yat canım kardeşim sırtüstü sırt üstü yatma sakin![]()
olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini..Ben yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??
![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
erencim rüyalarimdan çikmiyosun zaten kendime üç katli bina yaptiracam içine boy boy posterlerini koyacam hadi yat canım kardeşim sırtüstü sırt üstü yatma sakin![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
eren iyi geceler kardeşimonur benim posterlerimide ascakmısın o odalara
![]()
hakancim senin posterini değl heykelini yaptiracam odama![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Leon tebrıkler kardeşim...
I ' m c a p u l i n g . . .
Gece gırmedık muhabbet koyulasmıs gene la beraber donduk aksam noldu nasıl yapmıs kaza?? bu arda onur bıde onume gecıp kırmalar felan yakısmıor kardesım bornovada yakalarım evonu fenaaaaa![]()
Captaİn Jack Sparrow
Onur niyeti bozmuş walla..Hadi hayırlısı
I ' m c a p u l i n g . . .
güzel geceydi herkese teşekkürler palioya nazar değdi evin önünde karşımızda sağlık ocagı var önüne direk dikmişler araba koymasınlar diye yanaştırırken görmüştüm çıkarken farketmedik biraz bi daha kalktığımızda tampon ibrida sinyaller gitti sağlık olsun diyoruz
erenin araba tek söylencek laf süper nevruz abinin arabası bikere benzinli + 1100 kg erenin ise bravo 1400 kg civarı dizel + lastik tabanı geniş sınıf farkı var ama bravonun yol tutuşu çok iyi kazasız belasız bir gösteri oldu herkeze teşekürler a da geçmiş olsun..
Konu JASMINE tarafından (16/02/2011 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
smdi o vdeoları nasıl alıcaz bız bulent abıde baya vardı![]()
Captaİn Jack Sparrow
yasemin hanıma ve arkadaşımıza geçmiş olsun.
leon bu kraker arkadaşla yenilirsen foruma girme diyemi anlaştınız yoksa yüzümü tutmuyor![]()
Yok Orhan, dün gece forumdaydı, bugün yoğun olacaktı biraz, onu forumdan hiçbişi koparamaz. kfc alacak bana
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
takip edemiyorum.. ne oldu bu kapışma....
kardeşim kazanmış tebrik ederim
fırat kardeşimi tehdid etmiştim faydası olmuş![]()
nevruz kardeşim ne o t-jet'in yeteneklerini göstermişsin
videoları bekliyoruz dört gözle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri