Yarı İzmir'lisin sen zaten Tolga. İzmir'de seni seviyor :)
Yarı İzmir'lisin sen zaten Tolga. İzmir'de seni seviyor :)
izmir dışında olduğum için malesef aranıza katılamadım bir daha ki sefer inşallah görüşürüz... bu arada yasemin abla geçen yıl ki gibi bir iftar gecesi yaparız değil mi?
İftar buluşmamız yine klasik mekanımızda PUNTO restoranda yapılacak Şakir. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir konu açacağız ;)
Bunlar da benden :)
:)
bendekıler yarın:D
bugün senin içinde oldukların ne zaman :D
Hepinizi tebrik ediyorum. Allah bu dostluğuzunu daim etsin :) Ramazan ayında kısmetse Kuşadası nda olmayı planlıyorum. Yapılacak olan iftar buluşmasında bende bulunmak ve sizlerle tanışmak isterim..
Bugünküler kendi modifiyeni kendin yap da :)
ozelden maıl at jasmıne abla calmasınlar fıkrımı anladım ben o olayı:Dbenım öğlen dusunupde senın aksam dusundugun deılmı o:D
bize guzel bir cumartesi yaşatan izmir ekibine ve ilk kez tanıştıgım tüm arkadaşlara sıcaklık ve misafir perverliklerinden dolayı cook tesekkur ederim. hepinizle tanışmak guzeldi umarım tekkardan aranıza katılma fırsatı yakalarım.
valla çok güzel gündü... İzmir ekibi boyadınız mı panjurları.. kobay olarak kimin arabasını kullandınız...
kusura bakmayın vallahi daha yeni giriyorum sitemize çok sıcak içten samimi bir gün geçirmemizi sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkürler tekrarında buluşmak dileğiyle...
Hüseyin abi geliyosun değilmi eskişehire
bence ilk oldu değil mi...
Listeye İzmir grubuna ekliyorum abi... beklerim... maşallah arabanda süper... nazar değmesin...
foto daha var herhalde... Fırat yarın yükleyecek....
Fırat'taki fotoları bekliyoruz Hüseyin :)
ramazandan sonra bende buraya bekliyorum güzel bi mangal yapalım ne dersiniz ...
bende orada olmayı isterdim çok. kıskandım valla :):)
iskenderler de harika görünüyor.
resimlerde herkes harika çıkmış valla.
@ scottie : bence ilk oldu değil mi...
kobay ben oldum:)
hüseyın abı bızde senı tanıdıgımıza cok memnun olduk verdiğin bılgıler ve onerıler ıcın tesekkurler:)
İlk mangal başka yerde Jass Abla, sırayı karıştırmayalım lütfen :D
ben de degişiklik olsun cigköfte partisi diyecem ama yapmayı bilmiyorum
Giriş Yap | Facebook
hüseyin abinin ses sistemi...
Tamam kardeş Ramazan sonrası bir Pazar hallederiz onu. Ancak sonra alışkanlık olursa yandın ona göre :)
Olsun Arslan ben İzmir'den yapılmışını getiririm. sonra çaktırmadan sen yapıyormuşsun gibi resmini çekeriz arkadaşım :)
gümbür gümbür maşallah...
ooo mangal varsa bende varım :):):)
Bizde mangal her zaman var Orçun. Canın istediğinde 15 dk sonra mangal yapacağın yerde olursun :)
mangal rakı derken ramazan önünde zıvandan çıkacam :D
Güzel bir buluşma olmuş ..Mesaim vardı katılmak ısterdım dogrusu
Rakı yok Adem. Ramazanda meşrubat ile mangal olur. Gavuruz denildiyse de o kadar değiliz :) :)