izmir dışında olduğum için malesef aranıza katılamadım bir daha ki sefer inşallah görüşürüz... bu arada yasemin abla geçen yıl ki gibi bir iftar gecesi yaparız değil mi?
Yarı İzmir'lisin sen zaten Tolga. İzmir'de seni seviyor![]()
izmir dışında olduğum için malesef aranıza katılamadım bir daha ki sefer inşallah görüşürüz... bu arada yasemin abla geçen yıl ki gibi bir iftar gecesi yaparız değil mi?
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
İftar buluşmamız yine klasik mekanımızda PUNTO restoranda yapılacak Şakir. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir konu açacağız![]()
Bunlar da benden![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bendekıler yarın![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bugün senin içinde oldukların ne zaman![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Hepinizi tebrik ediyorum. Allah bu dostluğuzunu daim etsinRamazan ayında kısmetse Kuşadası nda olmayı planlıyorum. Yapılacak olan iftar buluşmasında bende bulunmak ve sizlerle tanışmak isterim..
Bugünküler kendi modifiyeni kendin yap da![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ozelden maıl at jasmıne abla calmasınlar fıkrımı anladım ben o olayıbenım öğlen dusunupde senın aksam dusundugun deılmı o
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bize guzel bir cumartesi yaşatan izmir ekibine ve ilk kez tanıştıgım tüm arkadaşlara sıcaklık ve misafir perverliklerinden dolayı cook tesekkur ederim. hepinizle tanışmak guzeldi umarım tekkardan aranıza katılma fırsatı yakalarım.
valla çok güzel gündü... İzmir ekibi boyadınız mı panjurları.. kobay olarak kimin arabasını kullandınız...
kusura bakmayın vallahi daha yeni giriyorum sitemize çok sıcak içten samimi bir gün geçirmemizi sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkürler tekrarında buluşmak dileğiyle...
Hüseyin abi geliyosun değilmi eskişehire
bence ilk oldu değil mi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri