5D'ye 6. boyutu ekleyenler vaaaar aramızdaJass Ablacım, biz de seni seviyoruz, daha heyecanlısına gidelim agorada yarın, biletler benden
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Femoli'nin uçan puntosu
Turbo sorununu çözmeye çalışan ekip
Dışarısa sohbet başlamış.
Sohbete devam
'ın panjuru sökmek için mücadele veren Femoli![]()
devamm
Mehmet Abi 1 haftada baya bir süzülmüşsün![]()
harikasınız arkadaşlar...
+12
Arkadaşlar şuan itibariyle evdeyim... Herkese teşekkür ederim... kesinlikle süpersiniz....
Özellikle geç Kalmama Rağmen kahvaltılarını yapmadan beni bekleyen Jasmine, ve Platinun a
Bütün gün Arabasında gezdiren Jasmine'e , k@pl@n Murat abime, Operatör Murat abime, a Leon48, oto izmir 'a, Femoli ye, beni otobüse yetiştiren husso Hüseyin'e, Kraker çocuk Fırat a (kardeşim araban süper oluyor.. bomba gibi bir gp geliyor duyurulur.) Arslan'a , Hilmi' ye Tüm İzmir GPTR ekibine teşekkür ederim.... herkese şiddetle tavsiye ederim.. böyle pırlanta gibi insanlarla tanıştığım için çok şanslıyım... Herkese Teşekkürler...
bu resimlerde benden....
6 d mi biliyorsunuz burada 10 d var... dünde söylemiştim...
dışardan gelen scottie, husso, femoli ve aslan öncelikle ayaklarınıza puntolarınıza sağlık. sizi tanıdığıma memnun oldum. ve izmir ekibi , fırat, jasmine, operator murat ve kaplan murat sizleri de tanıdığıma memnun oldum. daha önceki buluşmalar hep şehir dışında olduğum zamanlara denk geldi tanışma fırsatımız olmamıştı, inşallah daha fazla katılımcı olabilirim. ve bağımsız danışman junior ı sivil görmek güzel![]()
www.antflame.com
Ben tek tek demeyeyom ama hepinizle tanistigim icin cok mutlu oldum hepiniz pirlanta gibi insanlarsiniz oncelikle cagadasa sorunumu erkenden halledeip gunumun zehir olmasini engelledigi icinyasemin guler yuzun hic solmasin arkdaim ..
5 D nasil bisidi ole ya ordaki kizilda ole (firat )birdahaki geldigimde kesin gidelim olmazmi
Hepiniz cok seviyorum arkadaslar izmir cok guzel bir yermis![]()
Mehmet .... o gelen su muydu...
Ya bi sus. Allah iyiligini versin diyom nerden geldi bu su ne kadar gercekci yapmislar megerse adam tukurmus
![]()
![]()
![]()
yok be ne tükürmesi... su o su.... ben sana yaparmayım öyle şey...
Evett bu kelimelerin sms yoluyla Mrs.Özcan'a gitmesi gerekiyor gibime geliyor
Eser, arkamızdaki koltukta oturan sendin ve ıslananda Mehmet ve ben. İtiraf et artık tükürdüğünüde bizde 6D diyip, 7D'liymiş diye düşünmeyelim.
![]()
valla bir şey yapmadım... yahu... yaparmıyım öyle bir şey... öndeki arkadaşlarımın hepsi çok sevdiğim arkadaşlarım... Fırat, , hüeyin siz söyleyin sizede geldi değil mi... bana da geldi su....
Tamam tamam divane aşık. Su geldi![]()
![]()
Yasemin abla ve (krakercocuk) fırat gerçekten sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum gülen yüzün hiç solmasın ablacım ne diyimFırat kardeşim stoplarında şimdiden hayırlı olsun inşallah dilediğin gibidir...(Scottie) Eser...Eskişehir grubu seninle gurur duymalı gerçekten iyi işler yapacaksın besbelli şimdiden heyecanla büyük buluşmayı bekliyorum senin için aç kalmaya değdi
şaka bi yana tanıştığıma çok memnun oldum yüz yüze herşey daha başka oluyor...Ve (femoli) mehmet (Leon48) (çok heyecanlandın farkettim
![]()
) arslan sizlerlede tanıştığıma çok çok memnun oldum gerçekten güzel bir kahvaltılı buluşma oldu
diğer tanışamadığım arkadaşlarım abilerim gerçekten istemeyerekte olsa erken ayrılmak zorunda kaldım herkesle tanışmayı çok isterdim neyse bi daha ki sefere inşallah...İzmir'i seviyorum
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri