mangalı yakma ve pişirme konusunda lisanslı arkadaşlarımız mevcuttur..
mangalı yakma ve pişirme konusunda lisanslı arkadaşlarımız mevcuttur..
mangal mı dediniz.... o sıcakta ne yaptınız ya... bayılırsınız sonra gerçi siz alışmışsınız.....
ben üşenmedim tüm zorluklara rağmen..... gittim, gördüm, geldim.... çok memnun kaldım....
eserin suyu geldi ama biz alsakta muhakkak memnun kalmıştır sanırsam :) gerçi hala gülüyorum aklıma geldikçe şu su muhabbeti :D
Senin Kordon'da sıcaktan şikayet ederkenki ilk halini hatırlıyorum. Bu saatler daha güzel anları demiştim hatırlarsan eğer şehiriçinde kalsaydık daha çok yanardın sen :) Bende şahsen Eskişehir'e geldiğimde üşüyeceğim :)
offf ya hatırlatma. Dün su içtikçe aklıma geldi :)
valla su söyleye söyleye bıkmıştır.... ama en güzeli neydi biliyormusunuz... ın orada liften kulağım yağ olmuş... aradan 3 saat geçince söyleminiz güzeldi.... 3 saat kulağımda yağla gezdirdiniz beni ya....
abi memnun kalınmaz mı... hemde çok memnun kaldım... ilk başlarda çok dua okudum ama... memnun kaldım...
ateşiniz var mı yahu....
Aaaa bak iyi söyledin bende sağ koltuk kafalığı nerden siyah olmuş diyordum dün :D
Yahu arkadaşım dua okunmadan arabaya binilmez ben o nedenle yaptım. Sen unutunca hatırlatayım dedim :)
Gece sonunda bir çakmağın olmasıne sevindik. En azından mola yerlerindeki yolcular sana ateş yetiştirmek için bizim gibi debelenmediler. :D
Bu buluşmanızdan haberım yoktu ızınde oldugum ıcın gıremedım ınternede halıylede goremedım..Ev falan tasıycaz bu haftada..
Evet bızde mesaı cok oluyor hafta sonları nakil ve bankamatık nobetlerı..
Ayarla bakalım goruselım bulusalım kaynasalım arkadaslarla..Bende ıyı mangal yaparım vesselam :)
Neyse sen gelde mangalı biz sana bırakmayız. Ne olur ne olmaz işin çıkar gelemezsin aç kalmayalım sonra :D :D
Senden fazla incelemedi ki. Hatta bir ara lift boşalırda 5 kişi Femoli'nin arabasının altında kalıp ölmek var diye kenarda durdu :)
benim çakmak bitti sağol sen eser :P ve bendeki yağ lekeside çıkmadı maseleff...
kosla oxi çıkartır:D
sen buraya gel abi ben sana çakmak alıcam...ama senin tişört çok fena yağ olmuştu...
femoli yi ne kandırdık ama.. tişört komple yağ diye.... aklı gitti adamın ama...
yok boşalır falan mazallah.. korkarım öyle şeyden...
harbiden bombaydı ama... komik adam yahu.... 5 d ye girdik... soruyor şimdi... kaç d bu diye... kız 6 d diyor... eeeee kapıda 5 d yazıyor diyor.... ona çok güldüm...
evet birisinin nazarı değdi ben biliyorum.. ispanya bayrağı diye diye gitti güzelim tişört :) bakalım tişört üzerindeki çalışmalarımız sürüyor. kulak değilki bu ıslak mendille sildiğiginde çıkıversin. :D
kolonyalı mendille sildim gitti.. benimde tişört olsaydı.. allahtan benim çantada yedek tişört vardı... Murat abi sadece ikimizde yağ vardı.. kimse yağlanmadı.. ama.. sadece 10 saniye durdum içerde yağ olmuşuz....
eksoz dan siyah duman attığını söyledik mi biz femoli ye...
kendide şey diyordu doğal blow off oldu diye...
tişört al sen Murat abiye de benim psikoloji ne olacak forum bornovada 3 saat siyah kulakla gezdik...
:) izmir burası son kalan yerleride bulduk sonunda :D :D :D
valla bir kulak kalmıştı.... onuda orada heba ettik..
sen dua et soyledim tüm gun gezmek vardı o kulakla
valla Yasemin in arabada kafalık yağ olmuş....
ne yapacaksınız merak ettim...
bir sonraki mesj dan fotolara toplu halde bakabilrsiniz
ailenizin fotoğrafçısı:D
ImageShack Album - 22 images
resimler süper... fırat ellerine sağlık...
benim çıktığım park yerine giren aracı iyi kamufle etmişsiniz he hahahhahah
aynen abi:D