güzel kareler femoli abinin jantlara bak hele :D :D
güzel kareler femoli abinin jantlara bak hele :D :D
Imageshack - dsc0097q.jpg
yanlış anlaşılma olmasın ızgara sökuyolar
bizde herşey şeffaf:D
femoli şu anda yolda ankaraya donuyor. donunce gorecek artık
çakma jant yapmış.... zaten söktüğü her panjurun tırnaklarını kırdı... bunları boşuna yapmışlar diye femoli....
Cankuş, beni otobanda tek çektiğin fotoda yan aynadan birazdan bize selektör çakacak sarı kamyon gelmek üzere, zuhahaha :D susurluk kamyonu gibi maşallah :D :D
olm siz benim gibi fotoğrafcı gördünüzmü ölümüne çekim yapıyorum:D hem araba kullanıp hem makinayı tutuyorum işin kötüsü lcd ekrandan foto çekmek yok benim makinada ille vizör istiyo:D insanlar manyak manyak bakıyo acaba bu manyak ne yapmaya çalışıyo diye...:D arkamdaki bmc sarı kamyonda manyağın teki girmiş...k...kadar:D
Hahaa, lan olm sen güzel kare yakalıcan diye az daha 2. susurluk vakası olacaktık, adamın ocağını söndürür valla sarı psikopat bmc :D
ocağıma incir ağacı dikcekti bmc :D
Senin hayatın gerginlik zaten benim extradan yaptığım bir şey yok.
Senin buluşman diyede bir şey yoktu ortada. Kİmsenin katılmadığı birde yere gelip ne yapıcam su mu satacaktım :)
Ayrıca konuyu açan arkadaşa sitemini benim üzerimden yapmanda ayrı bir durum :) İma etmek yerine direkt olarak söyle bence daha az gerilirsin :P
Kordon'a ilk geldiğinde çalıştırdı ya arabayı gaz verince ben dedim simsiyah duman atıyor diye o zaman yüzü bembeyaz oldu zati :)
Onlar uzun yol lastiği ve jantı kardeş :)
zaten şaşırıyorum herkesin kendi fikri kendi yaşamı ama.. bu kadar güzel insanla tanışmamak büyük kayıp....
Fırat fotoğraflar için teşekkürler. Bu arada maxımum pozumu istiyorum. Mehmet o pozu çekecek diye zıp zıp zıpladım durdum :)
Hepiniz harikasınız valla.
Süper bir buluşma, tanışma olmuş. :)
Darısı Eskişehir buluşmasına inşallah...
iple çekiyoruz:D
@jasmin / Fırat fotoğraflar için teşekkürler. Bu arada maxımum pozumu istiyorum. Mehmet o pozu çekecek diye zıp zıp zıpladım durdum
sen benim çocuklara iyi bakda düşünürüz:D
sevgili fıratçım, çörekotlu kraker çıkmış, süper :D
kaptan ben krakerlerimi kendim yapıorum ;)
Bez getir Fırat :D
senin mikrofiber mavi bezler ne güne duruyo:D
Haha, onlar dün yeterince kullanıldı :) bugün yeni birtane ısmarladım 40 x 100 cm'lik, onu getireyim, olmadı en kötü senin püsküllüyü kullanırız :D ondan da ısmarladım bu arada :D :D
sizin gibi kardeş yerine taş basacam bağrıma ben taşşş..
fırat he.. hiç güleceğim yoktu. yaralı parmağa pansuman yapmaz o be.
beni hiç tanımamıssınız yazık yazık:no000000:..yemedim yedirdim içtim içirmedim:D
Haha, aynen abi, anca asumanların peşine düşer kerata :D
ne edeyim . gençliğine veriyorum. bu yaşlarda hep böle olur.
kıskanmayalım hocam:D @leon paslıcaz paslıcaz;)
Abi nası paslıcan yav, ben sana duvar pası yapalım, estetik olsun diye pas veriyorum, sen direk kaleye gidiyorsun, olmaz ki :D kaleye gidilecekse direk onu herkes yapar :D
yeni bir ürün buldum akıllara zarar..hemen almalıyız
tam 1 ay süreniz var. ne isterseniz yapın. sonra size bir çeki düzen vermenin zamanı geldi. ikiniz bir oldumu pek sağlıklı olmuyor izmir açısından. muallayı sandala atmaktan başka bişi düşünmüyonuz.. :D :D
yav ben ı keklicektim siz araya girdiniz:D yok oyle bi ürün:D
adam püskülümden bile almış ya:D
Lan ne püsküllü adamsın birader :D Nette parayı veren herkes alıyor cankuş, üzgünüm :D Jass Abla görüyosun işte, denyoluğu ortaya çıkınca nasıl kıvırıyor :D
bundan sonra fikirlerimi ortalığa saçmıycam...bisey görüp almaya kalkarsanız telif hakkı isterim:D murat abiye beleş...(aga ya;)
Lan olm sen kul hakkı, yetim hakkı bilmeyen bi adamsın, telif hakkını nasıl alıcan :D