konu canlı kalsın areamızda kalması gereken bazı komik özel fotoları lütfen aramızda tutmaya devam edelim.dimi yasemin hanımsanıırım sizde bana ait bi foto var
teşekkür ederiz muratcım ankarada kendi capımızda tiyatro yapıoyoruz ama amatör olraka
sevgili murat abicim,en kısa zamanda bekliyoruz,araban bende merak etme iyi bakarım
ve bir çok yazı var hepsini tek tek cvplamak isterim ama cüssem kadar yazmayım dedim euheuhe
bizleri orda en iyi şekilde agırlamak için çaba sarf eden sizlere çok teşekkür ederim,gösterdiğiniz ilgi,alaka ve içten sıcaklıgınız bizleri çok mutlu etti.sizleri muhakkak ankaraya bekliyoruz,ve bu arada izmir gidiş dönüş yolculugunda dostluklarını esirgemeyen katılım saglayan gurur abiye,serdar abiye,bozkurt abiye,nabi abiye ve kıymetli eşlerine ve bana-eşime teşekkür ederim.![]()
Konu BuRaK-BG tarafından (15/03/2010 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir.
Günaydııııııııııın Türkiyeeeeee. Henüz rüyadan uyanamadım kendimi İzmir'de HARİKA bir insan topluluğu içinde görüyordum.
Malum iş başındayım. Önce iş. Sonra tüm resimleri yükleyeceğim. Sabırlı olun arkadaşlar.![]()
Yani Bozkurt ben ne diyeyim sana. Nabi sürekli sana laf söyledi, Murat aynı şekilde eşlik etti. Ben ne yaptım? Ağzım var dilim yok. Arabanı Zeynp sayesinde ele geçirmiş olabilirim fakat kızma bu kadar. Amkara'ya geldiğimde sende benim GP'yi alırsın ödeşiriz. Beğendiysen GP sende kalabilir ben Bravo ile dönerim İZmir'e
Sen merak etme Şakir. Ele geçirdiğim 30-35 dakikalık süreçte ben biraz kurcalama fırsatı buldum. Gerçekten çok güzel araçlar. Kazasız, belasız keyifli yolculuklar.![]()
demek oluyor ki yasemin Ankaraya puntolarla gidip bravolar ile döneceğiz(benim garantide sende şimdiden aracını seç
)
Way be ne güzel bir buluşma geçmiş ohhh eğlenin eğlenin bizde burada sizleri izleyelim
Emeği geçen herkese özellikle yasmine çok teşekkür ederim![]()
Walla on numara olmus..Ne guzel eglenmıssınızdır kıskandım yanı basınızda olmama ragmen gelemeyısımden dolayı cok uzgunum...Elde olmayan sebeplerden dolayı..
Yoksa ferrari ile gelıp suprız yapıcaktım sıze![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
herkeze merhaba resimler koyduk demişsinizde bizim olduğumuz akşamın resimlerini koyun esas sonraki gün aranızda buluşmanızı koymuşsunuz bizde bekliyoruz.bende bizi davet edenlere,tanıştığım saygı değer ağbeylere ve kardeşlerime ayrıca ,ilk defa katılan bir kardeşiniz olarak bizimle hiç ilgilenmeyip ayrılırken iyi geceler ,hoşçakalın bile demeyen yönetime sonsuz teşekkürler.
Çok güzel bir etkinlik olmuş. Emeklerinize sağlık. Ben de katılabilmeyi çok istedim ama özel nedenlerden dolayı hafta sonu Ankara'da olmam gerekti. Bir dahaki sefere işallah...
Biraz ankaralı arkadasları mısafır etme etkınlıgı olmus sanırım.İzmirli arkadaslarında katılmama sebepleri bu yuzden olabılır kanaatındeyım...Birde tarıh ve yer konusu uymamıs olabılır kimi insanlara..
Açık konusmak gerekırse durum bundan ıbaret kımse darılmasın gucenmesın
Dışlardan bizler için gelen her kişi misafir edilir hakan kardeş. Ankara , İstanbul, Edirne , Kars, Ardahan fark etmez. Konu başlığı açıldığında İzmir buluşması olarak açıldı. Katılımın az olması (ki bu her sebepten olabilir kimse kimseye kırılıp gücenmiyor öyle diyen ve düşünen yoktur sanırım) vede Ankara ekibinin onca yolu gelip bizlere eşlik etmesi , sayı olarakta bizler kadar olmasından dolayı değişti. Ankaralı arkadaşları misafir etmiş olmak kadar keyifli birşey yoktu hafta sonu, bu durumun kanaatlerinin arasına girmesine hala anlam veremedim ?
Buluşma oldukça keyifli olmuş. Bana çok ters birgüne geldi, katılamadım, Ankara'dan bana çok yardımı olan Serdar Abi'yi görmek, onla tanışmak isterdim. Belki birgün biz Ankara'ya geliriz artık..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri